Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnám megvalósítani...

Hogyan tudnám megvalósítani az álmomat?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, egyetemista, de van egy álmom.

Szeretnék énekes leni egy szegényebb országban, ahol segíthetek a rászorulókon. (Énekléssel adományokat gyűjteni stb)

És abban az országban élni.

Bolívia lenne az ország.

Meg lehet ezt valósítani? Vagy tegyek le róla?:(

Még nem jártam énektanárnál, de ez az álmom.

Mit gondoltok?

2012. aug. 31. 16:00
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
(spanyolul természetesen megtanulnék)
2012. aug. 31. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom megmondani hogy megtudod e valósítani, mert én még fiatalabb is vagyok nálad, de nekem is hasonló álmom van! Csak én az együttesemmel híres szeretnék lenni és segíteni másokon, ez az amit szeretnék csinálni, és az irodai munka szóba sem jöhet! Csak azt tudom mondani amit én is megfogadtam magamnak: Nem érdekel milyen áron, vagy hogy eleinte milyen nehéz lesz, de olyan nem lesz hogyha egy hangyányit is kinyílik előttem az ajtó ne lépnék be rajta! Ha ez az álmod próbáld meg, ha nem próbálod mindig is ez fog motoszkálni a fejedben, hogy mi lett volna ha..... amúgy meg én azon az elven vagyok, hogy egyszer él az ember ha korlátokat szab maga köré, az nem élet lesz hanem egy újabb monoton kis szürke ember. Remélem tudtam segíteni, vagy csak bátorítani!:)
2012. aug. 31. 16:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Hallottam olyan szervezetekről, amik kifejezetten egyetemistáknak-fiatal felnőtteknek szervez olyan programot, aminek a keretein belül egy külföldi országba mész segíteni. [link] ez az a szervezet, nem tudom, hogy ez hogy van feltűntetve az oldalon, de nekem az ott dolgozók mesélték hogy van ilyen, szerintem érdeklődj mailben, vagy hívd fel őket! ha pedig ez nem jó valamiért, akkor keress tovább ilyen szervezeteket, vagy kérdez meg tőlük, ők ismernek e ilyet! sok szerencsét kívánok!

-nagyon szép célod van,büszke vagyok rád, ha mondhatok ilyen ismeretlenül, látatlanban.

2012. aug. 31. 16:25
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi:) És énekléssel lehetne kezdeni valamit?

Bolívia szegény, ámde gyönyörű ország, és odavagyok az indián kultúráért.

Ezért gondoltam, hogy énekléssel támogatni szegény falvakat, embereket, kórházakat.

Egyébként akkor az egyetemet kéne abbahagyni, vagy kint is lehet folytatni?

2012. aug. 31. 16:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom javasolni, hogy soha ne add föl az álmaidat, mert mindent meg lehet valósítani, amit akarnak, és amihez van elég kitartás. Sok sikert kívánok, és remélem valóra válik majd az álmod!
2012. aug. 31. 17:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Kevés manapság az ilyen jó ember.Drukkolok neked.
2012. aug. 31. 19:45
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

De lenne esélyem kijutni Bolíviába, és megtanulni jól énekelni? Mert én el akarom érni a célomat, csak kérdés, hogy hogyan...:S

2012. aug. 31. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Többet én sem tudok mondani,mint az előttem szólók.Ha jó a hangod hozzá,és elhatároztad,hogy ezt véghez fogod vinni,akkor szerintem nincs probléma.A nyelvtanulás részletkérdés.
2012. aug. 31. 19:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Remélem sikerül, bár az egyetemet nem tudom, mi legyen vele.:)
2012. aug. 31. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
én vagyok az, aki az afs honlapját küldte. szerintem ha halasztasz 1 évet az egyetemen az lehet ideiglenes megoldás, de az ilyen dolgokban sajnos nem vagyok jártas.
2012. szept. 1. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!