Hogyan tudnám megvalósítani az álmomat?
18 éves vagyok, egyetemista, de van egy álmom.
Szeretnék énekes leni egy szegényebb országban, ahol segíthetek a rászorulókon. (Énekléssel adományokat gyűjteni stb)
És abban az országban élni.
Bolívia lenne az ország.
Meg lehet ezt valósítani? Vagy tegyek le róla?:(
Még nem jártam énektanárnál, de ez az álmom.
Mit gondoltok?
Szia! Hallottam olyan szervezetekről, amik kifejezetten egyetemistáknak-fiatal felnőtteknek szervez olyan programot, aminek a keretein belül egy külföldi országba mész segíteni. [link] ez az a szervezet, nem tudom, hogy ez hogy van feltűntetve az oldalon, de nekem az ott dolgozók mesélték hogy van ilyen, szerintem érdeklődj mailben, vagy hívd fel őket! ha pedig ez nem jó valamiért, akkor keress tovább ilyen szervezeteket, vagy kérdez meg tőlük, ők ismernek e ilyet! sok szerencsét kívánok!
-nagyon szép célod van,büszke vagyok rád, ha mondhatok ilyen ismeretlenül, látatlanban.
Köszi:) És énekléssel lehetne kezdeni valamit?
Bolívia szegény, ámde gyönyörű ország, és odavagyok az indián kultúráért.
Ezért gondoltam, hogy énekléssel támogatni szegény falvakat, embereket, kórházakat.
Egyébként akkor az egyetemet kéne abbahagyni, vagy kint is lehet folytatni?
Köszi.:)
De lenne esélyem kijutni Bolíviába, és megtanulni jól énekelni? Mert én el akarom érni a célomat, csak kérdés, hogy hogyan...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!