Hogyan tudnám ezt megvalósítani (Cosplay)?
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan lehetne megcsinálni a Naruto-ból Gaara-nak a lopótökjét? Láttam már képeket róla, és sokan egész jóra megcsinálták, de nekem ötletem sincsen, hogy hogyan valósíthatnám meg. Akinek van ötlete, vagy csinálta már az tudna nekem tippeket adni? Előre is köszönöm
(és újra én)
Szerintem nem baj, főleg ha szépen van megcsinálva, a minták rendesen ráfestve + repedések. Akkor úgyis mindenki csak azt fogja nézni, hogy fúúú milyen részletes :D
ok köszi a tippeket. Őszintén szólva nem biztos, hogy Gaara-nak öltözök, mert van még egy "jelöltem". De ha most nem is, akkor majd ha Gaara leszek, akkor jól fog jönni :)
amugy most megyek majd először animés rendezvényre(animekarácsony), és egy kicsit tartok, hogy vajon mit fognak majd szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!