Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Squier Bullet Stratocaster...

Squier Bullet Stratocaster vélemények?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy lesz pénzem egy olcsóbb elektromos gitár megvásárlására. A stílusom és a netes böngészések után a Bullet Strat-ra esett a választásom. Elsősorban azokat kérdezném, akik fogtam már a kezükben ilyen hangszert, vagy esetleg használják is. Milyen a használhatósága? Olvastam egy-két véleményt róla, hogy jó, de esetleg lenne valakinek konkrét tapasztalata? Első elektromos gityónak megfelel?

2012. aug. 30. 21:22
 1/9 anonim válasza:
Ez egy tipikus első gitár! Barátomnak van ilyen, de én is fogtam a kezembe, azt kell mondjam egész jó! A stratocaster gyönyörű formáiról nem is szólva.. hangról annyit, hogy ez ugye a Fender hangzást próbálja visszaadni(Hendrix,Frusciante,Jimmy Page), de bármihez jó.
2012. aug. 30. 22:30
 2/9 A kérdező kommentje:
A barátodnak milyen színű? Amit te fogtál az HSS volt, vagy az alap elrendezésű? Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb... A szín pedig azért érdekel, mert én pirosat szeretnék, de lehet hogy annak nem valami jó a festési minősége.
2012. aug. 30. 23:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen gitárom van, kb. 2 éve használom. Sokszor elmondom, hogy kellene már egy másik, de amikor esténként a kezembe veszem, rájövök, hogy "jól szól ez, b@zmeg" :) A barátaim is mindig ezen akarnak játszani a strat hangzás miatt, hiába hoznak magukkal jobb minőségű humbuckeres gitárt. Lehet, hogy jó gitárt sikerült szereznem, és nem mind ilyen, de én meg vagyok vele elégedve. Egyetlen hibát tapasztalok így 2 év után:sűrűbben kell hangolni, mert a kulcsok eléggé "eresztenek".
2012. aug. 31. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, a kulcsokról hallottam. És arról is, hogy a tremoló szinte használhatatlan. Szerintetek + 2 rugó enyhítheti az elhangolódást?
2012. aug. 31. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a tremolózás a kulcsok miatt okoz elhangolódást, ahogyan a "normál" elhangolódás is azok miatt van. A rúgókkal max. annyit érsz el, hogy erősebben kell meghúzni a kart. Gondolkodtam már azon is, hogy lecserélem a kulcsokat, annyira viszont nem nagy értékű ez a gitár, hogy túl sokat költsek rá.
2012. aug. 31. 11:57
 6/9 A kérdező kommentje:
A lakk minőségéről van tapasztalatod? Neked milyen színű?
2012. aug. 31. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Ilyen színű:

[link]

2012. aug. 31. 13:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szép állapotban van, maga a szín is szép. Nekem a piros tetszik, de az a képekről fakónak tűnt, szóval ha lesz, akkor valószínű nekem is ez a sunbrust.
2012. aug. 31. 16:43
 9/9 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=4i3QXgyinNA Ezt meghallgatva rájöttem, hogy nagyon nem nyúlhatok mellé. :)
2012. aug. 31. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!