Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valakinek van tippje, honnan...

Valakinek van tippje, honnan tudnám megszerezni a Harry Potter 4-ből a Potter Waltz vagy a Neville's Waltz kottáját zongorára?

Figyelt kérdés

Ha tud valaki valamilyen linket, ahonnan le tudom tölteni INGYENESEN és REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL, vagy ha ismer valaki olyan videót, amiben mutatják a kottát vagy esetleg midi (annak nem igazán örülnék, de azért ha találsz, légyszi küldd el), de az is jó, ha valaki elküldi e-mailban (írjon privátot, hogy megvan neki valamelyik kotta).

Használható válaszokat nagyon-nagyon köszönöm előre is!

2012. aug. 5. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 6. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Bocsi, de kottát nem találtam csak ezeket.
2012. aug. 6. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:
és szerinted én ezeket nem találtam meg??? Ezt bárhonnan le tudnám tölteni, ha akarnám, de nekem a kotta kell!!!! ha nem tudsz segíteni, akkor ne írj fölösleges dolgokat, mert az neked is időbe kerül, és nekem is h válaszoljak neked!!!
2012. aug. 6. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem fejleszd a relatív hallásodat. Próbálj meg hallásból lekottázni dalokat.

2012. aug. 14. 20:16
 5/6 anonim válasza:

kérdező egy nagy pöpi

örülnél hogy valaki foglalkozik a kakis életeddel....

2016. aug. 26. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:

2 perc a regisztráció kb, szerintem ennyit megér, évek óta használom

Neville waltz:

[link]

A Potter Waltz csak klarinétra és fuvolára van meg.

2017. jan. 26. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!