Harry Styles és Louis Tomlinson a One Directionból tényleg melegek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 18:06
1/8 anonim válasza:
NEM!!! Vagy legalábbis remélem... :/ Néha egy kicsit félreérthetőek :/ De mivel mindkettőnek van barátnője( ha jól tudom), ezért szerintem nem melegek. :D
2/8 annnuskaa válasza:
Nem azok!!!!!!! Harrynek nincs barátnője csak Louisnak
3/8 anonim válasza:
Dehogyis, ki mondta ezt a hülyeséget?
4/8 anonim válasza:
Nem, dehogy is. Ők tudják, hogy sokan azt gondolják, hogy melegek, ezért az egészből viccetcsinálnak!:)
5/8 anonim válasza:
És ha melegek,akkor is az ő dolguk...az igazi rajongóik nem fogják őket akkor se cserben hagyni.egyébként Louisnak van barátnője:Eleanor Calder
és Harry is bevallotta,hogy az idősebb nőkre bukik.volt már neki jó pár 30-as éveiben járó barátnője....szóval nem hinném,hogy melegek,de mint már mondtam,ha azok is volnának,nem igazán tartozna ránk,ez az ő magánéletük.
6/8 anonim válasza:
dehogy ember!
csak hujulnek mert jo baratok
amerikaba nem ugy van mindt itt
ott nem ciki ha a 2 fiu barat megoleli egymast vagy ilyesmi
mikor harryt a csajokrol kerdezik mindig azt mondja h:"Meg nem talaltam meg az igazit de amig keresem addig itt van lekem Louis1"
7/8 anonim válasza:
Miaf@sz???Ezt az épületes baromságot meg kitől hallottad???Naná hogy nem!Ha így lenne... nos abba inkább nem gondolok bele.
8/8 anonim válasza:
Nem,dehogy,csak jó barátok és ezzel hülyülnek,de aki ezt elhiszi az...Amúgy meg,Louis-nak van barátnője szóval.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!