Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol lehet One Direction-os...

Hol lehet One Direction-os ajándékokat kapni? (karkötő, toll, stb) többi lent.

Figyelt kérdés

a kishúgom nagy rajongójuk és két hét múlva lesz a születésnapja, ugyebár fiú létemre nem igazán járok ilyen helyeken. Tudnátok segíteni, mert eddig bárkit kérdeztem nem igazán tudott választ adni vagy nem is ismerte ezt a bandát. A húgom amúgy folyton valami Harryről dumál, szóval valami ilyesmi kéne.

Előre is köszönöm!

2012. máj. 5. 21:22
 1/6 halibel ***** válasza:
81%
2012. máj. 6. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Innen kedvedre válogathatsz. :)

[link]

Nem írtad, hány éves a húgod. Ez abból a szempontból elég lényeges, hogy míg egy 11-12 éves tök jól elvan egy tolltartóval, egy 16 éves talán jobban örülne ennek a karkőtőnek:

[link]

vagy ennek a nyakláncnak:

[link]

remélem, tudtam segíteni. :)

2012. máj. 9. 14:59
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettő válaszolónak, eszméletlen sokat segítettetek. A húgom 15 éves ráadásul gitározik szóval az a pengetős nyaklánc nagyon tetszetős! Még egyszer köszönöm nektek!
2012. máj. 10. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

mázlista a húgod! :)

Már csak azért is, mert ilyen jó bátyja van, hogy ilyet vesz neki.

Gondolom, nem vagy az a típus, aki sz@rozza azt a féle zenét, ami neki nem tetszik. Legalábbis nekem ez jön le belőle. Mindegy. :)

Örülök, hogy segíthettem.

(második voltam.)

2012. máj. 12. 20:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nem tudok mit tenni, elviselem :) Igazából egy számukat hallgattam meg azt is csak azért mert beledugaszolta a fülembe...De nincs különösebb bajom velük, nem fogom fikázni őket mert nem ismerem!

A nyakláncot megrendeltem, remélem megjön!

2012. máj. 13. 17:27
 6/6 anonim válasza:

szerintem ez tök aranyos dolog...:D

álmomban sem mertem volna gondolni hogy léteznek ilyen jó bátyók..:D

2012. aug. 24. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!