Harry styles tényleg meghalt?
Figyelt kérdés
láttam egy cikket arról, hogy meghalt ma (máj. 6-án). Komolyan igaz??? Sehol máshol nem láttam...2012. máj. 5. 18:16
1/8 anonim válasza:
Ha igaz lenne, nem egy helyen olvashatnád ezt. Az interneten csak másodpercek kellenek ahhoz hogy világszerte elterjedjen egy hír, ha igaz.
Arról nem is beszélve, hogy a Föld nagy részén még ötödike van.
3/8 anonim válasza:
ÉN IS REMÉLEM HOGY ÉL AZ A KÉT LÁBON JÁRÓ CUKISÁG :S
AMÚGY EZ MELYIK CIKK VOLT??? :)
CSAK HOGY MEGGYŐZÖDJEK RÓLA :)
4/8 A kérdező kommentje:
nemtom, a neten bukkantam rá, de rájöttem, h nem igazi. elvileg aznap egy csomó másik sztár is meghalt így, szal gondolom valaki szórakozni akart...
2012. máj. 8. 09:10
6/8 anonim válasza:
Dehogy halt meg még az kellene akkor én is öngyilkos lennék
7/8 anonim válasza:
Apám te nagyon hülye vagy . Már bocsi de akkor minek terveznének túrnét mind az 5-en Te nagyon sötét vagy.
8/8 fodor merci válasza:
TI ANNYIRA SÍKHÜLYÉK VAGYTOK HOGY EZ MÁR RÖHEJ.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!