Emberek! Szerintetek nem gáz, hogy 14 évesen Tankcsapdát hallgatok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:04
1/10 anonim válasza:
Miért lenne?Én már kiskorom óta hallgatom.;D 15L
4/10 anonim válasza:
az a gáz hogy azt hiszed hogy gáz..
azt halgatsz amit te szeretsz..
a 65 éves rokonom is azt halgat.. naés?!:D
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak a környezetemben mindenki ilyen Fluor,Mr.Busta, meg Nicki Minayokat hallgat, és én vagyok szinte az egyetlen aki nem. :) 14|L
2012. aug. 2. 16:24
6/10 anonim válasza:
hallod ez kemény.. én nem akartam elhinni, hogy a mostani 14 év körüli fiatalok azokat a szennyeket tényleg hallgatják - de annyi ehhez hasonló kérdést látok, hogy tényleg kezdem már elhinni. ez azért szomorú.. komolyan ilyenek a mostani tizenévesek??
7/10 anonim válasza:
elöttem szóló
sajnos igen.. de nem mind..:D
a mostani tizenévesek hogymondjam.. 'divatmajmok'... ennyi azt szeretik amit a média akar, hogy szeressék
tisztelet a kivételnek
8/10 A kérdező kommentje:
Bizony..:) vannak kivételek. :D
2012. aug. 5. 22:05
9/10 anonim válasza:
Én mióta az eszemet tudom, Tankcsapdát hallgatok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!