Létezik még hazánkban az ipari zenét hallgatók közössége?
Figyelt kérdés
Kik azok, akik ma Magyarországon (főleg pesten) Suicide Commandot, Combichrist-ot, egyéb aggrotech számokat, vagy úgy általában ipari zenéket hallgatnak? Vidéki vagyok, szeptembertől fogok pesten tanulni. Az internetről tudtam meg 1 éve hogy bezárt a Gyár nevű szórakozóhely. Aztán fél éve követte az ld50.hu is. Mi a helyzet az ipari emberekkel? Teljesen beolvadtak a goth-ba? Az interneten manapság csak goth és cybergoth öltözetű embereket látni, akik industrialt hallgatnak. Léteznek még a műfajnak a régi Rivethead-ekre hasonlító rajongói?2012. júl. 14. 23:10
1/1 anonim válasza:
voltam rammstein koncerten , elötte volt combichrist, volt aki olyan polóban volt, szóval khm :D biztos találsz magadnak a műfajban jártas helyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!