Miért nem szeretik hazánkban a rap-et?
Hát nem tudom, én pl. szeretem. De csak az olyan előadókat, akiknek van mondanivalójuk is, és nem rendelik alá a rímelésnek a szöveg értelmét. Ilyen kis hazánkban szerintem csak Sub Bass Monster, őt szeretem.
Mo.-n mindenkinek csak a rock a zene. És legtöbben ezt ugy mondják, hogy mást meg sem hajlandók hallgatni. De sajnos ez fordítva is igy van sok rap-et hallgatóval. Vagy éppen sokan csak azért hallgatnak rockot, mert azt hiszik akkor menők lesznek. Ez is igaz fordítva is néhány rap-et hallgatóra.
én személyszerint azért,mert undorítónak találom az egész mocskos gettós műfajt,a mutogatást,értelmetlennek tartom,hogy gépi tapsikolásra mondatokat mondogatnak,legyen az drogos vagy épp ellenkezőleg,az egész stílust utálom,nembeszélve a dollárjeles öltözékeket,meg az oldalrafordított sapkát.feláll a szőr a hátamon ettől.
és valóban igaz,hogy (és nem is véletlen),hogy erről a drog,prostizás,miegyéb jut eszembe róla,mert én még egy olyan előadóról nem hallottam,amelyik olyanokról nekelne,mint a társadalmi problémák.
röviden ezért.
Inkább miért szeretik annyira rap-et ? Rcokot miért nem ?
mondjuk én mind a kettőt szeretem , de egyre kevesebben a rockot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!