Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem szeretik hazánkban...

19zoli85 kérdése:

Miért nem szeretik hazánkban a rap-et?

Figyelt kérdés
Az emberek zöme a drogozásra,prostikra,káromkodásra asszociál a műfajjal kapcsolatban.Pedig van jó pár előadó, akik ok-okozatokról,következményekről,politikai-társadalmi problémákról beszél.Azért nem szeretik mert az előadók zöme nem ilyen, vagy mert valakiknek érdeke a műfaj elfojtása ?
2011. jún. 21. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én pl. szeretem. De csak az olyan előadókat, akiknek van mondanivalójuk is, és nem rendelik alá a rímelésnek a szöveg értelmét. Ilyen kis hazánkban szerintem csak Sub Bass Monster, őt szeretem.

Mo.-n mindenkinek csak a rock a zene. És legtöbben ezt ugy mondják, hogy mást meg sem hajlandók hallgatni. De sajnos ez fordítva is igy van sok rap-et hallgatóval. Vagy éppen sokan csak azért hallgatnak rockot, mert azt hiszik akkor menők lesznek. Ez is igaz fordítva is néhány rap-et hallgatóra.

2011. jún. 21. 15:51
 2/5 valakiakitnemismersz ***** válasza:
78%
utolsó ekkora hülyeséget.Rockot szeretik???? az iskolámban szinte egyedül csak én vagyok az aki szereti a rockot a többi szar diszkós meg akad pár rap huszár is... szóval nem mondanám hogy a rockot szeretik.14/f
2011. jún. 21. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert az amerikai inkább a négereknek szól, magyar meg nincs (ami van, az inkább ne is lenne).
2011. jún. 21. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:

én személyszerint azért,mert undorítónak találom az egész mocskos gettós műfajt,a mutogatást,értelmetlennek tartom,hogy gépi tapsikolásra mondatokat mondogatnak,legyen az drogos vagy épp ellenkezőleg,az egész stílust utálom,nembeszélve a dollárjeles öltözékeket,meg az oldalrafordított sapkát.feláll a szőr a hátamon ettől.

és valóban igaz,hogy (és nem is véletlen),hogy erről a drog,prostizás,miegyéb jut eszembe róla,mert én még egy olyan előadóról nem hallottam,amelyik olyanokról nekelne,mint a társadalmi problémák.

röviden ezért.

2011. jún. 21. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Inkább miért szeretik annyira rap-et ? Rcokot miért nem ?

mondjuk én mind a kettőt szeretem , de egyre kevesebben a rockot :(

2011. jún. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!