Az ciki hogy 14 évesen Bon Jovi-t hallgatok?
Figyelt kérdés
mert ahogy észrevettem a korosztályomat nem különösen köti le ez a zene...2012. júl. 17. 09:50
1/12 anonim válasza:
jobb, mint a Justin Bieber vagy az egynyári színvonaltalan és tartalom nélküli előadók. Én meg Modern Talkingot is szoktam, ABBA-t is...
2/12 anonim válasza:
Az a ciki, ha feljössz ide, hogy feltedd ezt a kérdést, várva az olyan válaszokra, mint "jaj nagyon menő vagy, mert nem olyan zenét hallgatsz mint a legtöbben" Uh...
3/12 anonim válasza:
2. hozzászóló: exactly my thoughts, sir. thank you. ment a zöld.
4/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Én is szoktam azt hallgatni.
5/12 anonim válasza:
ha azt mondjuk hogy ciki akkor kiszaladsz a világból vagy mi lesz?!
újabb értelmetlen kérdés.
6/12 anonim válasza:
Ciki ? már boccs de szerintem pont az ellenkezője :)
7/12 anonim válasza:
Ezt most nem tudtam hova tenni...Amúgy meg mit számítanak mások ha azt szereted? Justinka, Rebecca Black és a hasonlók számítanak cikinek.
8/12 sambora11 válasza:
Isten vagy, hogy 14 évesen Bon Jovit hallgatsz! Nagyon jó ízlésed van, és előre szólok: A Bon Jovi feeling egy életen át kísér! ;)
9/12 anonim válasza:
Bon Jovi jobb, mint a mai bengaságok!
13/F
10/12 anonim válasza:
NEM ciki. Sőt, szuper, hogy vannak 14 évesek, akik őket hallgatják a mai világban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!