Ciki, hogy Kovácsovics Fruzsina zenéket is hallgatok?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim más zenéket hallgatnak, és cikinek érzem. :S
15/L
2010. okt. 30. 09:44
1/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki??:O
ja nem tudtam hogy már az is ciki ha a suliban nem Coronita after zenéket hallgatunk:|
Én hallgatok régebbi zenéket is,és baromira nem érdekel ki mit gondol erről:)))
2/7 anonim válasza:
azt halgatsz amit akarsz:)én is szoktam k.fruzsina zenéket halgatni:)ez van akinek nem tetszik az nem halgatja:)
3/7 anonim válasza:
Abszolút nem ciki! Légy büszke magadra, hogy nem csak olyan idióta énekeseket hallgatsz, akik rázzák magukat, meg vetkőzbek és abból híresek. Kovácsovics Fruzsi nagyon aranyos és a zenéje is egész jó.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2010. okt. 30. 11:07
5/7 anonim válasza:
Nem ciki. Én húszonéves létemre pl. neki szurkoltam anno a Csillag születikben. Sőt még szavaztam is rá. És sem előtte, sem utána nem küldtem sms-t senki másra. Kedveltem a bájos, ártatlan kisugárzását, hangját.
6/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki?? Én imádom a számait, egytől egyig!! :DD
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én is 15 éves lány vagyok, és az összes számát szeretem, kivülről fújom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!