Alapítottam egy zenekart én vagyok a basszusos. Szeretnék dalokat írni mert eddig csak tankcsapdát játszottunk de nem tudom hogy kezdjünk hozzá. Először szöveget írjak aztán a hangokat? Vagy fordítva?
Az énekemen is kéne mit csiszolni, mert az énekesünk mégse akar bent maradni a bandában,(és aztmondták még nekem van a legjobbb hangom..) de énektanárhoz külön nem akarok járni.. :/
Mit tegyek ezzel szemben is?
Válaszokat előre köszönöm!:)
Zenekar,aki tankcsapdat jatszik?tokjo.
De az igaz, h akkor valtok igazi zenekarra ha vannak sajat szamaitok!
Valamikor a dallam jon eloszor,valamikor a szoveg.(kinek mi)
Kezd a szoveggel!Ha egy jo megvan mar tudsz hozza irni variaciokat,onnan gyerekjatek.
Ami pedig a hangodat illeti,gondolom tisztaban vagy a kepesegeiddel..ha nem szeretnel enektanarhoz menni akkor magadban enekelj minel tobbet mindenhol,mindig.Nagyobb probak elott pedig soha ne felejts el beénekelni!!
És pl. miből merítsek ihletet a szövegíráshoz?
Magánélet,mindennapok?
és egyébként 14 évesek vagyunk ugy van zenekarunk ha ezt még nem említettem.
Bármi.Mindennapok,maganelet.Ki kell ragadni egy reszletet,amit erdekesnek latsz.Ilyen mindig van.
Sok sikert a zenekarhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!