Ismertek olyan zenéket, ami eltér az átlagos megszokott stílusoktól és mégis jó?
http://www.youtube.com/watch?v=mBntcHLiXmk
Szerintem ez eléggé eltér a megszokottól, a nézettsége mégis nagy. Bár ezt be lehet sorolni (reggeaton), kis hazánkban mégis kevesen ismerik. Ha tetszik, küldök még hasonlót, csak nem akarlak ostromolni, ha szerinted nem jó :)
na jó tudom hogy kaptál már rengeteg rossz és azért sok egész jó választ de légyszi ezeket még halgatsd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=0ZhJ_ZR2PK8
http://www.youtube.com/watch?v=K74tMC1oZG8
amúgy ez prog metal, prog rock, heavy metal, de akkoriban csak annyit mondtak rá hogy intelligens metal
22- ez legalább metal, így eltér egyes eddig elhangzott zenék stílusától;)) de ez eddig már valami:) és nem is ismertem, amúgy jól esett a leírás, "intelligens metal" eleve felkeltette az érdeklődésem:)
ne aszerint küldjétek, hogy nagy a nézettsége;)) sok videónak az, esetleg ha valaki ráérez, hogy valami kiemelkedően egyedi és jó;))
Idegesítőek vagytok, ugye tudjátok? Nem kattintgathatok végig kismillió linket. Én inkább előadókat írok, azokról érdemben lehet vitázni:
Zene:
Toro Y Moi
Washed Out
Gold Panda
The Ducktails
Memory Tapes
Beach Fossils
Best Coast
Bibio
Caribou
Ch@ Ch@
Codes in the Clouds
Com Truise
Crystal Castles
Gold Panda
M83
MGMT
Neon Indian
Small Black
That Ghost
Wild Nothing
Ariel Pink's Haunted Graffiti
Audiovizuális:
Razor1911
Skidrow
FairLight
Ja, meg nem ismerem a Toolt, de én nem mondanám nagy cuccnak. Egyébként nagyon szubjektív feltételeket adsz meg, ami neked különleges, új, hátborzongató, az lehet másnak átlagos, régi, unalmas.
És azért is írok magyar zenekarokat is:
Kispál András és a Borz zenekar
30Y
Quimby
27- . Wild Nothing-ot ismerem és szereteem:) amúgy igazad van szubjektív véleményemre támaszkodom, de az is a lényeg, hogy kapjak magamnak amit hallgathatok:)) már tényszerűvé vált, hogy mindenkinek más a "jó", de azért vannak olyanok amikről tényleg NEM lehet azt állítani, hogy eredeti és különleges;) legközelebb objektívebb leírást adok(bár eddig is adtam:D)...de pl. Toolról már eleve azt írják tapasztaltabb kritikusok, hogy nehezen lehet besorolni a stílusát;).. és vannak olyan elképzeléseik amik nem fordulnak elő "minden bokorban":))sőt.. de gondolom a kritikus temperamentumom ébresztette másokban ezeket a hozzáállásokat:D kinövöm:>
de a Wild Nothing-al felkeltetted az érdeklődésem ahhoz, hogy átfürkésszem ezeket:D
Most nem azért, de legalább egy kis eligazítást adhatnál, hogy mégis milyen stílushoz közelítsen az a zene...
Elektronikus - chillout, ambient, rave, jumpstyle, hardhouze...
HipHop - különböző nyelvű rapzenék, dembow és flow alapú zenék, dancehall...
Vagy mégis mi? Legalább egy kicsi eligazítást adj, mert így csak linkelgetnek, mint egy f*sz, de ha neked nem tetszenek... :D Legalább annyit mondj, hogy élő hangszeres legyen vagy jó a gép által előállított hangokból összeszerkesztett zene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!