Milyen az a glam-metal? Mit nevezünk annak?
Figyelt kérdés
Linkelnétek zenéket, mondanátok zenekarokat? Mert én ezt nem vágom, a metal sok fajtájáról hallottam már de erről még csak ma...2012. júl. 25. 22:29
1/5 anonim válasza:
Én sok Metált hallgatok,de ebben én sem vagyok otthon.Ha jól tudom,akkor ez valami régiesebb stílusú,de lehet,hogy hülyeséget beszélek.
Itt találsz rengeteg glam-Metál együttest: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. júl. 26. 12:46
3/5 anonim válasza:
a Glam metál eléggé feltűnő,kicsit nőies,extravagáns dolog.
hedonista zeneszövegek, a téma gyakran a szex, a szesz és a kábítószer.
KISS, Quiet Riot, Mötley Crüe, Poison, RATT, Pretty Boy Floyd, Dokken, Cinderella, Tigertailz, Europe, Hanoi Rocks, Danger Danger, Def Leppard, Van Halen, Twisted Sister, Whitesnake, Guns N’ Roses, Bon Jovi.
5/5 Rebellious Dead Lady válasza:
Crashdiet, Dirty Penny, Salems Lott, Wildstreet, Reckless Love, Midnight Eve, Baby Jane stb.
Glam - SZERINTEM azért glam (glamour), mert olyan mint a '80-as évek metál zenéje. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!