Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki ismeri Carlos Santanat?

Valaki ismeri Carlos Santanat?

Figyelt kérdés
csak mert olvasol ezeket hogy ki a legjobb gitáros és sehol nem találom pedig egy zseni

2012. júl. 17. 00:30
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Hát igen... :D
2012. júl. 17. 15:37
 12/49 anonim ***** válasza:

Eric Clapton sem "arpeggiozza szét" a számokat, mégis sokkal jobb gitáros, kellemes hallgatni, profin csinál mindent, magabiztosan, szóval átjön a hatás.

És egy videó Santanáról:

http://www.youtube.com/watch?v=Zr9lkYs9W-o

mint mikor egy 10éves gyakorol:)

2012. júl. 17. 15:41
 13/49 anonim ***** válasza:
Amúgy vágom amit mondasz, 10ből 9embernél a jó gitáros egyenlő a gyors gitárossal. Én sem azt nézem, hogy ki milyen gyors szólókat játszik, de szerintem santana unalmas dallamokat játszik, nem viszi túlzásba a kreativitást, esetleg ha már unja a dúr skálát, beletol egy pentatont :D a technikai dolgai sincsenek úgy összeszedve.
2012. júl. 17. 15:43
 14/49 anonim ***** válasza:

Ennél a Santana - Clapton videónál mondjuk amit 2:57től szólózik Santana, az jóformán tényleg értékelhetetlen.

"ütem érzék" - az mi? Szerintem egyébként a ritmusérzékkel is vannak ott gondok :D

2012. júl. 17. 15:48
 15/49 anonim ***** válasza:

Egyrészt dögunalmas, másrészt borzasztó gagyi is, amit a linkelt videón játszik, úgyhogy ez pont igen gyatra ellenpélda volt.

Mint zeneszerző lehet valóban jó és tehetséges, annyira nem ismerem a teljes munkásságát, de ne nevezzük jó gitárosnak, mert nem az, és attól, hogy pl te szereted hallgatni, sem lesz az.

2012. júl. 17. 16:07
 16/49 A kérdező kommentje:
A világ 100 legjobb gitárosa közt tartják számon és ott is elég elöl
2012. júl. 17. 16:32
 17/49 anonim ***** válasza:
Ha a Rolling Stones listára gondolsz, akkor azt semmit nem jelent. Amúgyis hülyeségek az ilyen listák, de a Rolling Stones magazin különösen hülyén állította össze. ne mondja már nekem senki, hogy Curt Cobain tudott gitározni. meg keith richards...:DDD Nagy arcok, és egyedi stílusuk volt, teremtettek is valami maradandót, de gitárosként egyik szarabb mint a másik. Magyarországon 1000jobb gitárost találnánk náluk. Santana még így is szerintem értelmesebb, mint Curt Cobain, de ne a listát nézegesd, mert az szar
2012. júl. 17. 16:42
 18/49 anonim ***** válasza:

"A világ 100 legjobb gitárosa közt tartják számon és ott is elég elöl"

Kik? Laikusok lehet.

A mekis kaját is sokan szeretik, attól még egy rakat fos.

2012. júl. 17. 20:29
 19/49 A kérdező kommentje:
Hát Santana távol van a szartol
2012. júl. 17. 20:44
 20/49 anonim ***** válasza:
...
2012. júl. 17. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!