Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki ismeri Carlos Santanat?

Valaki ismeri Carlos Santanat?

Figyelt kérdés
csak mert olvasol ezeket hogy ki a legjobb gitáros és sehol nem találom pedig egy zseni

2012. júl. 17. 00:30
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen már azt hittem személyesen XDXD

Sztem is nagyon jó zenész! :)

2012. júl. 17. 00:40
 2/49 anonim ***** válasza:
17%

Santana egy nagyon gyenge gitáros.

Voltak jó számai, voltak jó duettjei (amik a partnertől voltak jók), de mint legjobb gitáros, pff...

2012. júl. 17. 01:06
 3/49 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem!
2012. júl. 17. 08:24
 4/49 anonim ***** válasza:
50%
Tény, hogy ezzel a tudással valószínűleg nem jutna el ma sehova :D bár sok híres gitáros nem is a tudással jutott el oda, ahol tart. Egyedi stílusa van, jó zenész, de nem mondanám zseninek, azért itthon is találni bőven ilyen kaliberű gitárosokat
2012. júl. 17. 14:49
 5/49 A kérdező kommentje:
szerintem pedig technikailag nem sok jobb gitáros van nála
2012. júl. 17. 15:09
 6/49 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már a média nem "reklámozza", hiszen az a fajta zene már "kiment a divatból". Viszont tény, hogy, nagyon jó stílusa van, és jó ízű gitárszólókat tol. Szerintem a technikai tudással sincs baj, sőt. Az, meg hogy nem arpeggiozik össze vissza, meg nem játszik követhetetlen futamokat, attól még nagyon is jó. Nagyon jó ütem és ritmusérzéke van. Igaz nem játszik olyan gyorsan (bár azért ha meghallgatod a legújabb lemezét akkor hallod, hogy elereszt pár jó dolgot :D) de ha a tempón múlna a gitározás, akkor nem kéne hozzá lélek, csak egy strapabíró segg... :D

Végszónak annyit, hogy bizony, ott van a világ legjobbjai között.

2012. júl. 17. 15:12
 7/49 anonim ***** válasza:
38%

Szerinted, ezek szerint egyáltalán nem értesz hozzá.

Technikailag a béka segge alatt van.

Tulajdonképpen nem is tudnék nála gyengébb ismert gitárost mondani, talán Kirk Hammett akivel versenyre kelhet...

2012. júl. 17. 15:12
 8/49 anonim ***** válasza:
50%

http://www.youtube.com/watch?v=pAf3gqdCrDs

Tényleg, most hogy így nézem, teljesen értékelhetetlen... :D

2012. júl. 17. 15:28
 9/49 A kérdező kommentje:
lehet igazad van hogy nem értek hozzá de nekem jó érzés hallgatni és ez tesz valakit jó gitárossá, hatalmas érzékkel gitározik
2012. júl. 17. 15:30
 10/49 A kérdező kommentje:
abban amit fel raktál vidit valami eszméletlen jó
2012. júl. 17. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!