Valaki ismeri Carlos Santanat?
Hirtelen már azt hittem személyesen XDXD
Sztem is nagyon jó zenész! :)
Santana egy nagyon gyenge gitáros.
Voltak jó számai, voltak jó duettjei (amik a partnertől voltak jók), de mint legjobb gitáros, pff...
Sajnos már a média nem "reklámozza", hiszen az a fajta zene már "kiment a divatból". Viszont tény, hogy, nagyon jó stílusa van, és jó ízű gitárszólókat tol. Szerintem a technikai tudással sincs baj, sőt. Az, meg hogy nem arpeggiozik össze vissza, meg nem játszik követhetetlen futamokat, attól még nagyon is jó. Nagyon jó ütem és ritmusérzéke van. Igaz nem játszik olyan gyorsan (bár azért ha meghallgatod a legújabb lemezét akkor hallod, hogy elereszt pár jó dolgot :D) de ha a tempón múlna a gitározás, akkor nem kéne hozzá lélek, csak egy strapabíró segg... :D
Végszónak annyit, hogy bizony, ott van a világ legjobbjai között.
Szerinted, ezek szerint egyáltalán nem értesz hozzá.
Technikailag a béka segge alatt van.
Tulajdonképpen nem is tudnék nála gyengébb ismert gitárost mondani, talán Kirk Hammett akivel versenyre kelhet...
http://www.youtube.com/watch?v=pAf3gqdCrDs
Tényleg, most hogy így nézem, teljesen értékelhetetlen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!