Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » GITÁROSOK figyelem! Mennyit ér?

GITÁROSOK figyelem! Mennyit ér?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a gitárról? Csak a gitár NEM a játék...(azt tudom h szar XD) Nincs erősítőm ezért csak ki van hangosítva....de a gitárról mi a vélemény? Mennyit ér szerintetek?

[link]

2012. júl. 8. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
első vagyok. Nem az a kérdés, hogy mennyiért vehetne újonnan egy ilyet, hanem hogy mennyiért adhatná el. ha olvastad a másik kérdését is, pont 10esért hirdette, és még annyiért sem vitték el. az érték pedig a kereslet és a kínálat határozza meg, millióan akarnak gitárt eladni, de kevesen vesznek ,úgyhogy ha nem is egy full szar gitár, 10ezernél többet nemhiszem, hogy kapna érte
2012. júl. 9. 13:23
 12/14 A kérdező kommentje:

[link]

Róla van szó...adnám én 10-ért csak vinnék el (a héten, mert nagyon kéne a péénz) Amúgy az első gazdája 22.-ért vette én meg 15-ért + egy ratyi mobilért

2012. júl. 9. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, ki mennyiért vette, ez senkit nem fog érdekelni.

De az biztos, hogy egy homályos fotóval és nulla információval nehezebb eladni, mint jó minőségű, részleteket is mutató képpel és minél pontosabb információval.

Az első két kép gyakorlatilag ugyanazt mutatja, nincs értelme a kettőnek együtt.

Az alapkérdést illetően pedig valóban semmit nem lehet mondani egy gitárról, amin látszik egy fél nyak és vacak minőségben egy mobillal vetted fel a hangot.

Tényleg, mit vártál ez alapján? Ebből semmit nem lehet megállapítani a gitár minőségéről, de sajnos valóban gyakran hamis, hogy a gitár miatt, vagy mert elnyomod, az szintén nem állapítható meg.

2012. júl. 9. 16:42
 14/14 A kérdező kommentje:
na csak jó helyre kellett feltenni :) gitárshoppn pillanatok alatt volt rá 5 jelentkező és már viszem is az új gazdihoz :D !
2012. júl. 9. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!