GITÁROSOK figyelem! Mennyit ér?
Mi a véleményetek a gitárról? Csak a gitár NEM a játék...(azt tudom h szar XD) Nincs erősítőm ezért csak ki van hangosítva....de a gitárról mi a vélemény? Mennyit ér szerintetek?
az elején tetszett amit játszottál :D szóval nincs azzal gond :D
egyébként a gitárból nemsokat látunk.. ha jól látom, valami olcsó strato utánat, bár lehet, hogy valami jóféle fából van, az a baj, hogy rossz minőségű felvételnél nem fogjuk tudni, hogy milyen lenne a hangja egy komolyabb erősítőn. Az, hogy mennyit ér, az ugye azt jelenti, hogy mennyiért tudnád most eladni. Én egy 10est mondanék rá, bár lehet, hogy ha kiderül róla, hogy pl valami jóféle fából van, akkor kicsit többet kapsz érte, de ahogy én godnolom most, egy olyan 10esnél többet nem nagyon.
Milyen gitárról mégis?
Egy fél fogólap látszik meg valami brummogás hallatszódik.
"Lécci ne azt nézzétek, hogy milyen bénán játszok XD ... az a lényeg h nem hamis...."
Egyébként iszonyú hamis.
Akkor mi volt a kérdés?
A gitárból semmi nem derül ki, csak hogy rohadt hamis, hogy a hangolás miatt, vagy a szar bundozás miatt, az ennyiből nem állapítható meg.
De honnan a f*szból lehetne megmondani ebből, hogy mennyit ér te agyatlan idióta???
Ez alapján a videó alapján egy rothadt banánhéjat nem ér, annyira fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!