Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy kis "időutazás": aki...

Egy kis "időutazás": aki ismeri, annak hogy tetszik a Genesis utolsó, "Calling All Stations" című stúdiólemeze, tehát amelyen már nem szerepel Phil Collins?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó lett ez a lemez is. Ray Wilson véleményem szerint jól helytállt, és sajnálom, hogy ezután már nem volt többé folytatás. A hangja szerintem eléggé eltér Phil Collins-étól; de azért úgy vélem, hogy van benne némi Peter Gabriel-re emlékeztető stílus is. Én el tudtam volna őket így is fogadni, ebben a felállásban.
2012. jún. 10. 23:24
 1/1 anonim válasza:

Nekem is tetszik, imádom Wilson hangját. Ugyanígy tetszik az összes Genesis album, akár Collins akár Gabriel, mindegyikbe van valami jó. De sajnálom, hogy a Calling All Stations-el nagyjából vége lett a Genesisnek. Igaz, hogy 2007-ben volt a Turn It On Again turné (akkor még nem ismertem őket), de azóta...? Semmi. :(

Emlékszem, hogy éjszakákat sírtam át mikor kiderült hogy már sose látom őket élőben.

Azóta mondjuk sikerült találkoznom Hackettel, májusban pedig Gabriel koncert lesz. Ez is valami! :)

2014. febr. 9. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!