Segítség? Keresek egy filmet.
Figyelt kérdés
Szóval,régen amikor videó kazettával vettük fel a filmeket, és ugye egy filmet vettünk fel,de a kazetta az előző film (amit adtak a TV-be)végét is felvették. És az volt benne: egy öreg nő beszélt egy kislánynak vmi ilyesmit h "(mondta a kiscsaj nevét) én vagyok az XY" és akokr sírt kicsit. meg emberek voltak egy liftbe és szerintem vmi időutazósfilm vagy hogy kifutnak az időből....valaki nem ismeri?? Tudom kevés az info2012. máj. 31. 12:02
1/1 anonim válasza:
Ez nem hogy kevés nagyon kevés.
Nem sok ilyen időutazós film volt régen. Volt az idővonat volt az időzsaru meg volt a slidres ami hasonló volt meg egy másik sorozat. Annak már én sem tudom a címét csak annyi maradt meg belőle hogy a krapek lézeres hitelkártyával lövöldözte a bűnözőket és annyit mondott -Átküldés indul Szelma..! :D És eltűnt a lelőtt illető.
Meg volt a vissza a jövőbe c film.
Más nem nagyon volt ilyen..
Max a terinátor 1.2. az is időutazós volt még.. Bár ott senki nem ment vissza az időbe... csak jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!