Egy filmet keresek?
Már többször próbáltam itt segítséget keresni több kevesebb sikerrel.
Nagyon kevés dologra emlékszem.Két kislány,valami árvaház féleségben laknak,a padláson.Talán ők a cselédek az árvaházban.(Vagy valamilyen iskolában)
És megjelenik nekik valami tündérvarázsló-féle néger csóka,aki ad nekik bútort,ruhát,ételt.És mindenki azt hiszi hogy lopták a holmikat.
Sajnos mást nem tudok.Valaki esetleg emlékszik erre a filmre?Nagyon megköszönném:)
Lehet,hogy rossz filmet mondok,ezért előre is elnézést kérek.
A film rövid tartalma amit leírtál nekem egy régi fekete-fehér 1940-es filmje jut eszembe.
A kis hercegnő.
A kis Sarah apja háborúba megy ezért otthonba viszi a lányát.Ott barátkozik össze egy kislánnyal aki árva,és szegény,ezért az igazgató a padlásra költözteti,cselédként bánik vele.Sarah apja is eltűnik,ezért az igazgató azt hiszi,hogy Sarah is árva,és szegény lett.Így őt is a padlásra költözteti,és belőle is cselédet csinál.A szemközti házban egy gazdag ember lakik akinek fekete inasa van.Megkedveli e lányokat és ad nekik szép ruhát,ennivalót,játékokat.Ő és a gazdag pasi segít Sarah-nak,hogy az apját felkutassák..
Nem tudom,hogy ere gondoltál-e,de szinte ugyanarról szól amit te írtál le.
A kislány szereplő Shirley Temple volt
örülök,hogy segítettem.
Ezek szerint ezt a filmet is felújították??
Én ég a 40-es évekbeli fekete-fehér verziót láttam.A végén a kislány megtalálja az apját,és kezet fog a királynővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!