Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek?

Egy filmet keresek?

Figyelt kérdés

Már többször próbáltam itt segítséget keresni több kevesebb sikerrel.

Nagyon kevés dologra emlékszem.Két kislány,valami árvaház féleségben laknak,a padláson.Talán ők a cselédek az árvaházban.(Vagy valamilyen iskolában)

És megjelenik nekik valami tündérvarázsló-féle néger csóka,aki ad nekik bútort,ruhát,ételt.És mindenki azt hiszi hogy lopták a holmikat.

Sajnos mást nem tudok.Valaki esetleg emlékszik erre a filmre?Nagyon megköszönném:)

2012. máj. 25. 22:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Aki emlékszik a filmre,megosztaná velem a címét ?
2012. máj. 25. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy rossz filmet mondok,ezért előre is elnézést kérek.

A film rövid tartalma amit leírtál nekem egy régi fekete-fehér 1940-es filmje jut eszembe.

A kis hercegnő.

A kis Sarah apja háborúba megy ezért otthonba viszi a lányát.Ott barátkozik össze egy kislánnyal aki árva,és szegény,ezért az igazgató a padlásra költözteti,cselédként bánik vele.Sarah apja is eltűnik,ezért az igazgató azt hiszi,hogy Sarah is árva,és szegény lett.Így őt is a padlásra költözteti,és belőle is cselédet csinál.A szemközti házban egy gazdag ember lakik akinek fekete inasa van.Megkedveli e lányokat és ad nekik szép ruhát,ennivalót,játékokat.Ő és a gazdag pasi segít Sarah-nak,hogy az apját felkutassák..

Nem tudom,hogy ere gondoltál-e,de szinte ugyanarról szól amit te írtál le.

A kislány szereplő Shirley Temple volt

2012. máj. 25. 23:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ááááá!Ez az,KÖSZÖNÖM SZÉPEN!Csak én az 1995-ös,gondolom remake-t láttam :))) Juj de örülök!Köszi mégegyszer.
2012. máj. 25. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:

örülök,hogy segítettem.

Ezek szerint ezt a filmet is felújították??

Én ég a 40-es évekbeli fekete-fehér verziót láttam.A végén a kislány megtalálja az apját,és kezet fog a királynővel is.

2012. máj. 25. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:
10 évig kerestem ezt a filmet, 10 kemény évig! Az utolsó 1 évben már azt hittem, megbolondulam és csak elképzeltem vagy álmodtam... De meglett! :D Viszont most felidegesít, hogy sehonnan se tudom letölteni. Esetleg tudja valaki, honnan lehet?
2013. ápr. 12. 22:12
 6/7 Macikutyi válasza:
ncore-on fent van, én is sokáig kerestem a 95-ös filmet :) köszönöm
2015. márc. 21. 19:09
 7/7 anonim válasza:
Jaj de jó. Évek óta eszembe jut időnként. Ovis koromból rémlett egy jelenet. Sose találtam. Most a "film árvaház háború" szavakra behozta a google a kérdésed. Köszönöm neked és a válaszolónak is. :)
2018. jún. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!