Melyik gitárt vegyem? Pls help
3 Között vacillálok
Az Epiphone Les Paul: [link]
Vintage v100: [link]
Cort CR100: [link]
Mi a véleményetek ezekről? Főleg rockhoz használnám, pl: Guns n Roses, AC/DC stb... Én legszívesebben Vintaget vennén, de arra már nagyon necces lenne a kiadásom + még ugye az erősítő. Hangszedőkről vélemény? Valamint, én úgy tudom, hogy a ragasztott nyak az jobb mint a csavarozott, minőségbeli eltérés van, de szerintetek én ezt meghallanám? Ugye én nem vagyok szakértő, szóval szerintem nem. Mindenképpen ragaszkodom a Gibson formához. Valamint az utolsó, milyen erősítőt ajánlotok ezekhez?
Írtam.
Amúgy erősítő nélkül milyen hangja van?
Így szól erősítő nélkül egy elektromos gitár:
Én is írtam.
Erősítő nélkül is szépen szól. Én még többet is használom így itthon, mint erősítővel. Vagyis csak erősítő szimulátorral, mert nincs itthon most erősítőm.
Lenne még 1 uccsó kérdésem. A Vintage 99 és 100 között annyi a különbség, hogy egyik csavarozott másik ragasztott? Mert akkor a 99-et veszem meg mert jobban tetszik a berakása:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!