Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik gitárt...

Szerintetek melyik gitárt vegyem inkább?

Figyelt kérdés

A cortnak jobbak a kulcsai, valamint a matt fényezés jobban tetszik. De ugye az epiphone az csak epiphone. Bár nem tudom, ennyire olcsó kategóriában nem biztos hogy jó döntés lenne az epi, főleg ha gagyi kulcsok vannak, amiket 10 akkord után hangolni kell. Igazság szerint félek az epiphone-tól ebben az olcsóbb kategóriában. Esetleg más gyártót, ebben az árkategóriában is javasolhattok.

[link]

[link]

2011. szept. 12. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyira egyforma a két a hangszer, hogy itt szinte csak az érzelmek dominálnak.
2011. szept. 13. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebben a kategóriában 99% vagyok benne, hogy a Cort jobb hangszer lesz, hiszen az Epiphone-ban ugyebár már a nevet is megfizeted, de igazából nem tudom, amelyik jobban bejön, azt :)
2011. szept. 16. 04:04
 3/4 Alpok válasza:
A 2. jobban tetszik
2011. okt. 1. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem hogy inkább gyűjtök egy kicsit és veszek egy BC Rich kerry king wartribe villanygitárt :)
2011. okt. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!