Melyik gitárt vegyem? Pls help
3 Között vacillálok
Az Epiphone Les Paul: [link]
Vintage v100: [link]
Cort CR100: [link]
Mi a véleményetek ezekről? Főleg rockhoz használnám, pl: Guns n Roses, AC/DC stb... Én legszívesebben Vintaget vennén, de arra már nagyon necces lenne a kiadásom + még ugye az erősítő. Hangszedőkről vélemény? Valamint, én úgy tudom, hogy a ragasztott nyak az jobb mint a csavarozott, minőségbeli eltérés van, de szerintetek én ezt meghallanám? Ugye én nem vagyok szakértő, szóval szerintem nem. Mindenképpen ragaszkodom a Gibson formához. Valamint az utolsó, milyen erősítőt ajánlotok ezekhez?
Nekem jó tapasztalatom volt egy előfokcsöves Vox VT15-tel, ebben volt mondjuk még egy csomó beépített effekt is.
Bár akció nélkül ez is elég drága, mit szóltok egy Line6 spider erősítőhöz?
Én szerintem vedd meg a Voxot míg akciós. A vox erősítők nagyon jók. Igaz ez olcsóbb fajta, de biztos van ebben is valami a híres vox hangzásól. Jó cucc ez, szerintem nem fogsz benne csalódni. Én is épp egy Voxra gyűjtök, ac15c1-es, eléggé odab*sz a hangja :)
A gitárokról nem igazán tudok sajnos segíteni. A Cortokról eddig csak jót hallottam, de a másik sem lehet rossz. Na majd az okosabbak megmondják ezt.
nem jön ki drágábbra, ha licitálsz, és nyersz, mint egy gyári, csak ebben a hangszedők még érnek +35ezret, és azzal együtt már jócskán odaveri mindhármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!