Szerintetek az probléma ha ilyen zenét hallgatok?
Az előttem szólók már javarészt leírták, hogy nem probléma a zenei ízlésed. Egyébként 20 éves lány vagyok és évek óta hallgatom a Pbox-ot és a P.Mobilt.
Ált. suliban is rockot hallgattam, a többi osztálytársamnak nem voltak túlzottan nagy igényei zenei téren. Nekik jó volt az is, ami megy a rádióban meg az Mtv-n, meg amire lehetett rázni a diszkóban és "menő". De érdekes, soha nem piszkált senki a zenei ízlésem miatt.
Nem látok bele a dolgokba, de meglehet, hogy nem is a zenéiddel, hanem veled van bajuk és a zenei ízlés csak egy ürügy lett, hogy piszkálhassanak valamivel.
Nem értem pl. hogy miért veszik ki a kezedből az mp3-at. o.O Hogy engedhet meg magának valaki ilyet? Vagy te, hogy hagyhatod ezt?
Szóval, lehet valami miatt restellnek rád és az általuk nem ismert zene csak egy pont, ahol fogást találtak rajtad.
De a kérdéshez visszatérve, nyugi, szerintem nagyon különleges vagy, az osztálytársaid szülei mind tudják, mi az a Pbox és P.Mobil. Mellesleg, az ilyen zenekarok ismeretéhez kell egy kis kultúra is, ami neked van. ;)
16 - S@jtfül Teljesen igazad van. :)
Mindenkinek köszönöm a választ!
Én azt szoktam mondani, hogy vannak emberek, akik jobb, hogy nem kedvelnek, mert ha nem így lenne az nekem lenne szégyen (akkor olyan lennék mint ők).
Nekem egyszer szólt be egy osztálytársam, hogy hogyan hallgathatok ilyen zenét, azt válaszoltam rá, hogy figyelj, nem neked kell hallgatnod, akkor meg mit érdekel? Erre nem tudott mit mondani :D
A 3. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!