Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek az probléma ha...

Szerintetek az probléma ha ilyen zenét hallgatok?

Figyelt kérdés
Egy 13 éves lány vagyok. És olyasféle zenéket hallgatok mint mondjuk a Pbox, Pmobil. Az osztálytársaim még azt se tudják mi az a Pbox. Szerintetek ez gond? (A válaszokban ha megmondjátok a korotokat azt megköszönném)

2012. máj. 22. 18:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs azzal, ha más zenét hallgatsz mint a többiek. Ne a zenei ízlésükkel tartozzanak össze az emberek.

19f

2012. máj. 22. 18:36
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy baj, jó zenék.

Többieket meg szard le, én is rockot, metált hallgatok, természetesen a többiek ezt az anti fitness clubbal és hasonló szarságokkal azonosítják, hiába mondok én nekik bármit.

Élvezd a zenét, az a lényeg.

2012. máj. 22. 18:37
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Én 7 évesen Ossiant, Pokolgépet, Metallicát hallgattam. Nincs ezzel semmi probléma. A lényeg az, hogy Neked tetsszen . A többiek véleménye ne érdekeljen.

23/N

2012. máj. 22. 19:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem ha vlami ki tud akasztani az az hogyah vlakit a zenei ízlése miatt szekálnak azt hallgatsz amit akarsz.én rockot hallgatok meg metált jó kis hörgős zenét ;) Korn,papa roach,green day ilyesmiket ;) ne érdekeljen h ki mit gondol rólad akármilyen téren legyél önmagad,egy személyiség vagy,válald fel.ha meg szekálnak az osztálytársaid nemes egyszerűséggel kérdezd meg tőlük h :anyád h van? vagy csak add meg a címüket és elintézem őket :D
2012. máj. 22. 19:43
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
ja 12/L
2012. máj. 22. 19:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A zenével mindig legyél úgy, hogy egyáltalán, még egy picit se számítson az, hogy ki mit hallgat és hogy ki hogy áll ahhoz, hogy te mit hallgatsz. A zenei élmény CSAK a tied. Azzal, hogy mit hallgatsz, az egyéniségedet fejezed ki, így semmiképpen nem szabad hagyni, hogy ebbe mások bármilyen formában is beleszóljanak.
2012. máj. 23. 02:19
 7/18 gepzene ***** válasza:
83%

"Az osztálytársaim még

azt se tudják mi az a Pbox. Szerintetek

ez gond?"

Ez gond. Rég törzsanyag kéne legyen.

2012. máj. 23. 07:45
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Én sem tudom mi az a Pbox, és nem is bírom a rockot, inkább pop és jazz, azokat a zenéket hallgatom, amiket mindenki más, mert nekem ezek tetszenek. De szerintem nem baj, ha mást hallgatsz. Persze az nem jó, ha utálod ezeket, amiket mindenki hallgat, de így nagyobb egyéniség vagy (ha mást hallgatsz). :)

13/L

2012. máj. 23. 16:51
 9/18 A kérdező kommentje:

0, Igen azt én is tudom, hogy nem vagyunk egyformák. De azt nem értem miért kell sértegetni? Mikor én nem mondtam semmit a zenéjére.

1, Élvezni kell a zenét. :) Igazad van, de ha kiszedik az ember kezéből az mp3, mit csináljak. Hiába kérem szépen vagy éppen rugom sípcsonton... -,-

2, lásd 1,

3 - 4, Lehet, hogy egyszer kelleni fog a segítséged. XD

5, lásd 1,

6 - gepzene, Bizony mindenkinek ismernie kéne. De sajnos nem mindenkinek van annyi agykapacitása, hogy be tudja fogadni. :(

7, Te azon kevesek közé tartozol, akik normálisan viselkednek és nem önzősködnek. Az ilyen embereket mint te nagyon megbecsülöm. (Egyszer igazán rákereshetnél a YouTube - n a Pboxra. Hátha tetszeni fog. :))

2012. máj. 23. 21:05
 10/18 k.lau13 ***** válasza:
70%

Dehogy gond! Az sose számít, kinek mi a véleménye. A zene nézőpont kérdése, nem "csak egy zene". Már akinek, és már amelyik.

Neked legalább van személyiséged. Egészen addig nem gond szerintem, amíg nem tartod magad "hű-de-különlegesnek", csak mert mást szeretsz.

a zene amúgy is kifejezi,ki vagy. A legtöbben követik azt, ami a divat, amit mindenki szeret, és legtöbbször kiderül az is, hogy a (szinte nem létező) személyiségük sem több ennél. Bár, ez így nem teljesen igaz, és tisztelet a kivételnek, mert biztos van, aki lát valamit a divatpop-ban és társaiban, és neki ez jelenti a gondolatait, az érzéseit, saját magát.

És nézd meg. Itt is hányan írják, hogy nem gond. persze hogy nem az. Az osztály csak kb. 18-20 ember. 18-20 ember véleménye csak nem határozhatja meg az ízlésedet, téged :)

Remélem érthetően fogalmaztam, ha hülyeség lett, akkor bocs :D

ja és... 14/L

2012. máj. 23. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!