Szerintetek normális ha ilyeneket halgatok?
Igen, csak te kerültél ilyen osztályba. Anno én olyanban voltam, ahol a diszkó, techno, elektronikus zene volt ciki. Ez van.
De ne csak hallgasd a zenét, hanem nézd a szöveget is, talán segít javítani a helyesírásodon!
Persze, hogy normális :D Attól, hogy most nem ezek a műfajok a divat, még egyáltalán nincs vele semmi baj.
Ne foglalkozz velük. Hallgasd azt ami neked jól esik, ők meg azt ami nekik és le van tudva a dolog :)
"Bennünk él a szenvedély
Lelkünk a metálért
Amíg élsz tudnod kell
Nem hagyhatod el
Játszanod kell amíg élsz
Játszanod kell amíg élsz"
:-)
sosem értettem igazán,hogy az ilyen kérdéseknek mi az értelme.Az ilyentol csak azt kérdezem:Ha azt írnánk,hogy nem vagy normális-olyanzenéket hallgatnál amiket mások,pedig te nem szereted azokat?A zene az zene,nem számít,hogy neked más tetszik,mint másoknak attól te még normális vagy.Mások is hallgatják azt amit te,mégsem írnak ki ilyen kérdést,mert tudják,hogy nem az határozza meg,hogy ki milyen ember,hogy mit hallgat.és azt sem várhatod el,hogy mindenkinek tetszen az amit te hallgatsz,lehet,hogy lehordják azokat,de azért mert nekik más az izlésuk,ha te azon megsértodsz mond meg,hogy neked az tetszik és nem érdekel az o véleményuk.én is mondok olyan szavakat pl. SP-re meg Justin Bieberre,mert utálom oket.ja és az osztálytársaid pedig lehet,pont attol a zenéktol kapnak idegbajt amit te hallgatsz.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!