Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok jo szamokat, amit...

Tudtok jo szamokat, amit akusztikus gitaron el lehet jatszani es nem kellenek hozza akkortdok?

Figyelt kérdés
mer szeretnek valami ujjat gitarozni,de amit talalo csak akkordosak,azokat meg meg nem tom.eddig tom a valami amerika betet dalat,(nep dalt ne kuldjetek)tavaszi szel vizet araszt-ot es ennyi.tankj csabdatol probaltam az egyszeru dal de nem tudom olyan gyorsan le fogni a hurokat :/
2012. máj. 10. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem korai még a gitározás? Én először írni tanultam meg, utána kezdtem el hangszeren is játszani. Ajánlom figyelmedbe ezt a sorrendet!:)
2012. máj. 10. 12:35
 2/2 A kérdező kommentje:
istenem,ezeket utallom mar.1 ha arra gondoltal hogy egy par szonak hianyzik a vege,vagy a kozepe az azert van mert sulibol irtam(angliaban)es ki rohognek ha magyar oldalakat nezek mer szerintuk vicces a magyar nyelv.2 az ekezet hiba azert van mert angliaban elek.3 nem nyelvtant kerdeztem hanem gitaron eljatszhato szamokat,akkordok nelkul.erted?
2012. máj. 10. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!