Tudtok jo szamokat, amit akusztikus gitaron el lehet jatszani es nem kellenek hozza akkortdok?
Figyelt kérdés
mer szeretnek valami ujjat gitarozni,de amit talalo csak akkordosak,azokat meg meg nem tom.eddig tom a valami amerika betet dalat,(nep dalt ne kuldjetek)tavaszi szel vizet araszt-ot es ennyi.tankj csabdatol probaltam az egyszeru dal de nem tudom olyan gyorsan le fogni a hurokat :/2012. máj. 10. 11:59
1/2 anonim válasza:
Nem korai még a gitározás? Én először írni tanultam meg, utána kezdtem el hangszeren is játszani. Ajánlom figyelmedbe ezt a sorrendet!:)
2/2 A kérdező kommentje:
istenem,ezeket utallom mar.1 ha arra gondoltal hogy egy par szonak hianyzik a vege,vagy a kozepe az azert van mert sulibol irtam(angliaban)es ki rohognek ha magyar oldalakat nezek mer szerintuk vicces a magyar nyelv.2 az ekezet hiba azert van mert angliaban elek.3 nem nyelvtant kerdeztem hanem gitaron eljatszhato szamokat,akkordok nelkul.erted?
2012. máj. 10. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!