Mennyi idő alatt lehet megtanulni gitározni?
Figyelt kérdés
Eddig semmilyen hangszeren sem játszottam, most kezdett el érdekelni a gitár.
Először csak el szeretnék jutni egy alapszintre, hogy megtudjam, tényleg érdekel-e, van-e értelme..(Addig nem is veszek gitárt, szóval itthon nem tudnék gyakorolni.)
Zeneiskola, szolfézsóra nélkül van esélyem megtanulni gitározni, úgy hogy egy egyszerűbb kotta alapján tudjak játszani?
Van egy ismerősöm, aki gitározik; tőle vajon meg tudnék tanulni játszani, vagy ehhez mindenképp tanár/iskola kell?
(Bocsi, ha sokadik hasonló kérdés; de egyik előző sem volt számomra teljesen kielégítő :)
15/f
2012. ápr. 10. 21:58
11/15 anonim válasza:
egyszer nagytudású gitártanárom mondta(nem párakkordtudó): végül is félév alatt mindent meg lehet tanulni gitáron, aztán már csak rajtad áll a játék.(mmint normál képességű és adottságú ember szinten) csak ülj fölötte napi órákat. csövi.
12/15 A kérdező kommentje:
23:06: Vasi vagyok :)
08:51: Neked külön köszönöm a választ, igazán hasznos volt számomra!
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 11. 14:58
14/15 A kérdező kommentje:
Kőszegtől pár km-re. Miért?
2012. ápr. 12. 10:37
15/15 anonim válasza:
Csak mert nem messze lakok én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!