Klasszikus gitár mellé szeretnék szólógitárt. Mi a véleményetek erről a szettről?
Sziasztok!
Klasszikus gitáron tanulok játszani, de csak magamtól, internet segítségével.
Szeretnék mellé egy szólógitárt is, ezt a szettet néztem ki:
Milyen minőségű lehet? Az erősítő rendesen szólhat?
Érdemes megrendelni, vagy jobb lenne inkább üzletben először megfogni, hogy milyen?
én a helyedben nem szettet vennék, hanem külön gitárt és erősitőt. gitárban ez alá ne menj: [link]
erősitőt meg a kedved szerint de 15 alatt nem nagyon kapni normálisat
Akkor ez a gityó már megbízható?
És szerintetek jó ötlet, hogy párhuzamosan szeretnék klasszikus- és szólógitáron is játszani?
semmi gond nincs vele, amennyiben tényleg klasszikus gityód van, más lesz a húr rajta mivel a sologityó fémhúros, kisebb általában a húrmagasság, szal elvileg könnyebb rajta játszani, de nem is kell hozzá erősítő sztem eleinte. ha nagyon nincs pénzed ,és tényleg nem érdemes 30ezer alá menni
ha nagyon szeretnéd torzítva hallgatni a gitárod akkor ajánlom keress a neten gitár effektes programokat, ha érdekel a dolog ebben tudok segíteni, csak rákötöd a gépre a gityód, hangfalon meg már a torzított hangot kapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!