Boss DS-1 torzító pedál vagy Artec Duo drive?
attól függ, mire akarod használni. A ds-1 egy distortion pedál, azzal ilyen punkos hangzást kapsz, de szerintem önmagában elég igénytelen pedál. Az artec egy overdrive, abból kihozhatsz crunchos hangzást is, vagy keményebb overdriveokat, sokkal több oldalú pedál, mint a ds-1. nekem volt mindkettő, bár akkor én még a 4akkordos tankcsapdaszámokkal meg voltam elégedve, szóval többnyire a ds-1et használtam, de most a kettő közül mindenképp az artec kellene, sokkal igényesebb zenékhez lehet használni.
Ha jó a gyári torzítód is az erősítőn, az elé is bekötheted az artecet, mint amolyan booster pedál, és lesz kemény metálhangzás is :D
Szerintem is sokkal jobb a Duo Drive.
A DS-1 egyféle hangot tud, amiben ráadásul semmi extra nincs, az Artec meg elég sokfélét, ráadásul a kombinálod a két "csatornát" kifejezetten vastag hangot kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!