Elektromos gitáron szeretnék megtanulni. De otthon nem tudnék gitározni, magántanárnál van mód, hogy tanuljak, ha nincs gitárom?
Figyelt kérdés
Illetve lenne még egy kérdésem, sokféle zenét szeretnék megtanulni, de mondjuk egy metallica számhoz, mennyi idő kellhet, míg az ember nagyjából jól lejátszaná?2012. ápr. 3. 23:21
11/11 anonim válasza:
"zerintem akusztikus gitárral kéne kezdened mert azon hallod amit játszol és az jobb én is akusztikussal kezdtem és utána vettem magamnak egy elekromosat. az elektromos gitár valamilyen szinten minden hangolt torzít (fülhallgatóba bedugva)"
- Vagyis szerinted két gitár árát kellene kifizetnie, és két gitárnak kellene helyet keresnie, amikor a szülők egyet is alig tűrnek meg. Bocs, de ez egy nagyon rossz tanács. Kb. mintha valaki brácsázni akarna, én meg azt javasolnám, először hegedűljön. Két telejsen más hangszer, és a rajtuk való játék közt is nagy különbség van.
Egyébként nem kell effektet rárakni, és akkor nem torzít a gitár. (persze ha nincs baja a gitárnak) Sőt, áram nélkül is lehet rajta gyakorolni, ha tiszta hangzás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!