Otthon egyedül meg lehet tanulni gitározni? (bővebben lent. )
Van egy gitárom, most cserélem majd rajta ki a húrokat. Majd valahogy be is kéne hangolnom. Ha szépen meg van csinálva minden oké, akkor egy könyv segítségével meglehet tanulni gitározni itthon? Esetleg tudtok valami jó könyvet?
Előre köszönöm szépen a válaszokat, jó tanácsokat. :)
Persze, én is egyedül tanultam meg, a neten vannak jó kis segítségek az akkordokhoz, például ez itt: [link]
Természetesen ez csak hobbiszinten elég, én speciel csak azért kezdtem el, mert sokkal jobban hangzik az ének gitárral kísérve:)
Ha te magasabb szinten szeretnél megtanulni gitározni, akkor a könyv mellett egy állandó tanár, vagy legalább valaki olyan jól jönne, aki időnként rád-rádnéz, hogy megy a gyakorlás.
Ha viszont neked elég, ha el tudsz kalimpálni a kedvenc dalaid alatt, akkor ajánlom ezt az odlalt is, itt "Gitározzunk!" címszó alatt találsz jó kis leckéket, de a youtube tele van ugyanilyen videókkal angolul:
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!