Hogy lehet megtanulni gitározni? Nagyon nehéz? Mennyibe kerül egy elektromons gitár? Zöld kezek a válaszokért. Egyedül, tanár nélkül meg lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 10:29
1/5 anonim válasza:
Fú, van pár kérdésed
írok mindegyikre külön választ, és akkor várom mindegyikre a zöld kezet :p
2/5 anonim válasza:
Először is, döntsd el milyen stílusban szeretnél tanulni, és milyen gitáron. Zenesuliban is lehet tanulni, az a legolcsóbb, ha még diák vagy, akkor félévente 6ezer ft, de ott komolyzenét tanítanak, és a többi kérdésből úgy vettem ki, hogy nem ilyet akarsz tanulni :D Kereshetsz egy jó magántanárt, és ő megtanít.
3/5 anonim válasza:
Az, hogy mennyire nehéz, az relatív, és szintén stílusfüggő. Szólógitáron hamarabb lesz sikerélményed mint mondjuk egy klasszikuson. Ahhoz, hogy a tankcsapda számokat el tudd játszani, nem kell sok idő, pl ha rendesen csinálod, 1év után már elég sok rockszámot el fogsz tudni játszani:)
4/5 anonim válasza:
Egy elektromos gitár, amivel el tudod kezdeni, 30-40ezer ft körül van talán, kaphatsz olcsóbban is, de az már nagyon gány, a 30-40ezres kategóriából is ki kell fogni a jókat, használtan, de olyannal már haladhatsz. kell hozzá egy olcsó erősítő, de azt párezer ftból is ki lehet hozni, ha pl számítógépre kötöd, vagy fejhallgatós erősítő, és akkor gyakorolni tudsz rajta ugyanúgy
5/5 anonim válasza:
Egyedül is meg lehet, de egyrészt kell valaki segítőnek, aki egyáltalán elmondja, hogy hol, és hogy kezdj neki (ez a kisebb gond, mert ezt megoldhatod egy fórumon, vagy pl itt is akár:)), de nem árt, ha van valaki, aki felügyel úgymond, párhetente megnézi a technikádat, és ha rosszul csinálsz valamit, amiből később bajod lehet, akkor ő szól. Van sok gitáros, youtubeon lehet őket látni, akik bátrak, és egyedül megtanulnak, és nagyon szar a technikájuk.. Szóval én azt mondom, legalább az elején egy ideig érdemes tanárhoz járni :)
Bocsi hogy külön írtam le a válaszokat, csak így jobban át tudtam gondolni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!