Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Aki tanár nélkül tanult meg...

Aki tanár nélkül tanult meg szintetizátoron (zongorán) játszani, az hogy csinálta?

Figyelt kérdés

Milyen könyveket ill. weboldalakat használt?

Persze nem az a célom hogy profi legyek, illetve de, de ahhoz tanárra van szükség, arra meg most sajnos nincs lehetőségem.

Már gyerek koromba is szerettem volna zongorázni tanulni, de a szüleim a pénz miatt nem engedték.

Most ismét előtört belőlem az érzés de most nem akarom a pénz miatt feladni az álmom.

Kérlek titeket segítsetek hogy hol, mit keresgéljek.

2011. nov. 28. 20:19
 1/2 anonim válasza:

Youtubeon nagyon jó videók vannak, amiken megmutatnak mindent lépésről lépésre. Innen tanulok szintin játszani különböző számokat. Nekem nagyon bejön, és ha van érzéked hozzá, könnyen fog menni. Sajnos én sem engedhetem meg magamnak, hogy tanárhoz járjak. Így is csodálkoznak itthon amikor hallják. :)

...a zene címe után írd be: "piano tutorial" vagy "on piano" vagy "piano cover"

Remélem tudtam segíteni.

2011. dec. 3. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi.Persze segítettél.Találkoztam már ilyen oktató videóval,de lehet én rosszat fogtam ki.Mert olyan hogy az elejét tök jól lépésről-lépésre, hangrol hangra lassan töbször is megmutatja.Aztán a közepétől már olyan gyorsan és csak egyszer, hogy belezavarodok.

Mondjuk én úgy szoktam hogy nézem a videót, és először egy füzetbe kiírom a hangokat és csak utána próbálom játszani.

Mondjuk elég nehézzel kezdtem, mert a canonnal, de úgy tetszik.

Illetve nem tudom ismered-e a Piano Herot?Jó kis program, annak a segítségével is sikerült már megtanulnom pár számot.

De az a helyzet hogy én az elméletet, a kotta olvasást is szeretném megtanulni, hogy ha elém kerül egy ismeretlen kotta azt is letudjam játszani.

Ehez kéne nekem valami, jó kis szájbarágós anyag.

Azért köszönöm hogy írtál, és sok sikert neked is a tanuláshoz.

2011. dec. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!