Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kell a számítógéphez...

Hogyan kell a számítógéphez csatlakoztatott elektromos zongorán játszottakat, a számítógépre rögzíteni?

Figyelt kérdés
Roland ep 760-as elektromos zongorám van. miután csatlakoztatom a számítógéphez, mit kell csinálni, hogy rögzítsem amit játszok? Van erre valami program?
2012. márc. 12. 21:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy értetlenkedek, csak nem nagyon csináltam még ilyeneket.
2012. márc. 29. 20:48
 12/14 anonim válasza:

ha van jack csatlakotzo 3.5mm es akkor

egyiket a microfonba másikat a zongorába és ajánlom az audicity programot mp3 ba tudja meg sok másba rogziteni

(zongorát nem ismerem mert nekem elektromos hordozhato van pontosan nem is zongora nem tudom)

2012. júl. 12. 12:07
 13/14 anonim válasza:
Igen.. Márt én is próbáltam az FL Studio-val, de nem működik.. valaki tudna segíteni hogy az FL Stúdióval hogyan lehet összekötni??? Előre is köszi! :)
2015. jan. 29. 20:33
 14/14 anonim válasza:
*Már :)
2015. jan. 29. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!