Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ítélik el a metalheadeket?

Miért ítélik el a metalheadeket?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy (elsősorban) a mai fiatalság elítéli a metal zenét, a rajongóit és a kultúráját is úgy, hogy még csak meg sem ismerkedik a metallal?

Most nem a rockerekről van szó!

2012. febr. 26. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A nem rock/metál rajongók mindig is elítélték a metált és követőit, ez nem új jelenség.

Hogy miért? Mert nem ismerik, előítéleteik vannak, rossz tapasztalataik vannak a metálosokkal, valakit csak utálniuk kell, nem tetszik nekik és ezért fikázzák... Szóval ezer oka lehet.

Én mindig a rock/metál vonalon mozogtam, de több más zenét is hallgattam(/ok), de nemigen tapasztaltam, hogy bárki is elítélne ezért, pedig vannak ismerőseim, akik teljesen az elektronikus műfaj bűvöletében élnek.

2012. febr. 26. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én bírom őket, annak ellenére, hogy más stílusban utazom. Bár én elfogult vagyok, mert az egyik legjobb barátom metálos, és a kedvéért én is "bekeményítek" egy-egy közös muzsikálás erejéig. :)
2012. febr. 26. 19:09
 3/4 chrishu ***** válasza:
100%
Mert a mai páwáknak és diszkópatkányoknak (tisztelet a kivételnek) nem jön be ez a stílus úgyhogy szidják a sok "csúnybácsit"
2012. júl. 20. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokan leragadnák a sztereotípiáknál ("júúj a metal rossz, ijesztő és sátánista"), szóval ebből adódóan aki ezt hallgatja, sátánistának és különcnek tartják. Az ilyen emberek begyöpösödöttek, nem kell foglalkozni velük.
2019. jún. 25. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!