Miért ítélik el az emberek a "szögelős" zenét?
Figyelt kérdés
.. meg hogy ez .. drogos zene
Én egyszerűen imádom a jó kis progreszív house-okat, meg a minimalt . de nem dorogozom nem is alkoholizálok és nem is cigizem...
Sokan úgy vélik, hogy ez nem igazi zene, hanem az amit hangszerrel csinálnak, de szerintem ez is művészi... Ha nem lenne az és tényleg annyira egyszerű lenne ilyen zenét kreálni akkor miért vannak híresebb és noname emberek akik ezzel foglalkoznak ?
2010. szept. 1. 16:17
1/9 anonim válasza:
Hát ha a az adott zene igényes, jó, akkor semmi baj nincs vele, ha valaki azt szereti, hát hallgassa azt ;)
2/9 anonim válasza:
Nekem elhiheted, hogy a szögelős minimál tényleg nem egy nagy művészet, összerakok neked egy albumnyit 24 óra leforgása alatt, még a seggedet is letáncolnád rá, mégsem lesz híres, mert nincs mögöttem marketing-gépezet, ami nyomna engem. Ilyen egyszerű.
3/9 A kérdező kommentje:
Megtennéd? őszintén kíváncsi vagyok.
2010. szept. 3. 13:34
4/9 anonim válasza:
Már többször meg is tettem, sajna. Persze pénzért :)
5/9 anonim válasza:
Ja, nem albumnyit, csak 1-2 számot, de nem foglalkoztam vele nettó 3/4 óránál többet.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha úgy gondolod ennyire talented vagy akkor mérnem keresel valami producer arcot? vagy folytatod amit eddig csináltál, gondolom nem 450 órabérben csináltad a trekkeket.. annak aki fizetett érte..
hmm szóval fizetnem kéne azért hogy meghallassam ? :ASD
2010. szept. 3. 15:53
7/9 anonim válasza:
Ez nem talent, hanem szimpla egérkattogtatás :)
És lélekölő, azért :P
8/9 A kérdező kommentje:
komolyan kíváncsi vagyok, mutass már egyet pls.
2010. szept. 9. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!