Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen tanácsot tudtok adni...

Milyen tanácsot tudtok adni (fontos )? Az agysejt pusztult emberek ne írjanak ide. Köszönöm ezt is

Figyelt kérdés
Énekelek és rappelek évek óta, de most kezdtem el 5 hónapja saját számokat írni.Már van egy jó pár darab,voltam sok fellépésen ,meg hívtak.Nagyon tetszett a gyerekeknek felnőtteknek egyaránt.Tehetségesnek tartanak nagyon sokan.Nos én ki szeretnék törni ,vagy hogy is fogalmazzam meg a mondanivalómat.Tulajdonképpen producert keresek,vagy olyas valakit aki foglalkozik tehetségekkel.Vagy valamilyen tehetség kutató versenyre szeretnék menni.De nem megasztár meg x-faktor.... nem ilyenekre gondolok.Köszönöm a véleményt előre is, vagy a segítséget aki tud.
2011. aug. 9. 13:31
 1/2 mbalage ***** válasza:

Szerintem neked is ugyanazt kell tenned, mint bármelyik más műfajban: nyomulni, sokat szerepelni, magadat közismertté tenni, kitartóan próbálkozni, magabiztosnak lenni, és legfőképp kapcsolatokat szerezni és fenntartani a hasonló stílust művelő emberekkel, illetve a zeneipar minél nagyobb szereplőivel. Idővel és kitartással elérheted, hogy rendesen megfizetik majd a műsoraidat, és rendszeresen visszahívnak.

A tehetségkutatók csodát aligha hoznak, leginkább a kapcsolataidat tudod építeni velük. Producerek pedig ebben az országban ritkán bukkannak elő a semmiből, csak ha nagy pénzt szimatolnak. Ne várj rájuk, próbáld inkább magadat menedzselni!

2011. aug. 11. 02:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ezt fogom tenni, még erősebben csinálom azt amit szeretek! :) Még egyszer kösz az értelmes válaszodat!!! :)
2011. aug. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!