Milyen tanácsot tudtok adni (fontos )? Az agysejt pusztult emberek ne írjanak ide. Köszönöm ezt is
Figyelt kérdés
Énekelek és rappelek évek óta, de most kezdtem el 5 hónapja saját számokat írni.Már van egy jó pár darab,voltam sok fellépésen ,meg hívtak.Nagyon tetszett a gyerekeknek felnőtteknek egyaránt.Tehetségesnek tartanak nagyon sokan.Nos én ki szeretnék törni ,vagy hogy is fogalmazzam meg a mondanivalómat.Tulajdonképpen producert keresek,vagy olyas valakit aki foglalkozik tehetségekkel.Vagy valamilyen tehetség kutató versenyre szeretnék menni.De nem megasztár meg x-faktor.... nem ilyenekre gondolok.Köszönöm a véleményt előre is, vagy a segítséget aki tud.2011. aug. 9. 13:31
1/2 mbalage válasza:
Szerintem neked is ugyanazt kell tenned, mint bármelyik más műfajban: nyomulni, sokat szerepelni, magadat közismertté tenni, kitartóan próbálkozni, magabiztosnak lenni, és legfőképp kapcsolatokat szerezni és fenntartani a hasonló stílust művelő emberekkel, illetve a zeneipar minél nagyobb szereplőivel. Idővel és kitartással elérheted, hogy rendesen megfizetik majd a műsoraidat, és rendszeresen visszahívnak.
A tehetségkutatók csodát aligha hoznak, leginkább a kapcsolataidat tudod építeni velük. Producerek pedig ebben az országban ritkán bukkannak elő a semmiből, csak ha nagy pénzt szimatolnak. Ne várj rájuk, próbáld inkább magadat menedzselni!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ezt fogom tenni, még erősebben csinálom azt amit szeretek! :) Még egyszer kösz az értelmes válaszodat!!! :)
2011. aug. 11. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!