Gitár vásárlási tanácsot kérnék. Mit gondoltok?
Szeretnék egy cort gitárt főleg metálra. Az x széria tetszik legjobban, de fontos szempont, hogy fix húrlábas legyen, EMG hangszedőkkel. Nagyon sok zeneboltot, online üzletet megnéztem már, és csak egy ilyet találtam:
Miért van az, hogy ha találtam is ugyanilyen típusút máshol, az már tremolókaros és alakra sem teljesen olyan?
Pl: [link]
Ha mégis karosat vennék mennyire bízhatok benne (úgy hallottam sok gondot okozhat ha nem minőségi cucc) és szerintetek mennyire jó ez a gitár úgy általában. Bocs, de ez lesz az első el. gitárom, egyáltalán nem értek hozzá. Kösz
Ereszthetném bő lére, de ha ragaszkodsz a Cort-hoz, akkor itt van pár fix húrlábas:
Ez X és fix húrlábas, de nem EMG pickupos:
Aztán ki is fújt, az X szériában ez az egyetlen fix hrlábas. Arról már nem is beszélve, hogy az egyetlen EMG pickupos darab a Cort X-TH.
EMG 81: 21500 Ft
EMG 85: 21500 Ft
Tekintve, hogy az X-TH 165 000 ft, kicsit jobban jössz ki az 56 300 ft-os gitárral plusz a két hangszedővel, összesen 99 300 ft, meg egy kis forrasztás. Mondjuk ennyiből már egy egész jó kis Jacksont lehet venni, bár nem EMG hangszedőkkel, az igaz.
További találatok:
Ez nem olyan alakú, de árban stimmel.
Ez annak egy másik fajtája, drágább.
Mert félek, hogy a nem profi tremolók több kárt okozhatnak mint hasznot. Gyorsan elhangolódik stb.
,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!