Melyik a jobb? Bikini vagy Republic?
Mindig egy kalap alatt említik a két zenekart, pedig teljesen eltérő a kettő. A republic sokkal inkább pop zene, és a zenei megoldások is egyszerűbbek, illetve a zenészek sem olyan képzettek, mint a bikiniben. Republicban mikor hallottál olyan jó gitárszólókat/gitártémákat, mint, amiket Zsolti játszott a bikiniben?
Ez most félig szubjektív, félig szakmai vélemény a részemről, nem is akarom kifejteni bővebben, kíváncsi vagyok, ki melyiket preferálja.
Érdekes, nem tudod ki az, de kijelented, hogy nem szoktál ilyen szennyeket nézni. :) Ki mondta, hogy áruld el, hogy ki vagy? :)
"Ez az oldal pont arról szól, hogy névtelenül felteheti mindenki a kérdéseit, és ez így szép!" Ez így van, ezt nem is vétóztam meg. :)
Nem, nem vagyok Pataky. Ha esetleg Bács-Kikun, Csongrád, vagy Békés megyei vagy, akkor nagy eséllyel tudhatod ki vagyok. :)
Egyébként igen, van egy ilyen szokásom, hogy szeretek mindennek utánanézni, de szerintem ez nem baj. :)
Egyértelmű hogy a Republic a jobb. Inkább úgy fogalmaznék
hogy népszerűbb és sokoldalú. 1994 után már rég túlnőttek a Bikini munkásságán. Miért ne lennének olyan képzettek, te miről beszélsz ?
Daczi Zsolt egy isten volt az tény, imádom a Bikinit is úgy
1989 és 1999 közötti korszak a legjobb. (Daczi-Gallai).
Üdv Tibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!