Melyik a jobb? Bikini vagy Republic?
Mindig egy kalap alatt említik a két zenekart, pedig teljesen eltérő a kettő. A republic sokkal inkább pop zene, és a zenei megoldások is egyszerűbbek, illetve a zenészek sem olyan képzettek, mint a bikiniben. Republicban mikor hallottál olyan jó gitárszólókat/gitártémákat, mint, amiket Zsolti játszott a bikiniben?
Ez most félig szubjektív, félig szakmai vélemény a részemről, nem is akarom kifejteni bővebben, kíváncsi vagyok, ki melyiket preferálja.
Nem figyeltél a válaszomra. :)
A bikinit preferálom természetesen.
És nem akarom azt hallani, hogy az egyik jobb, mint a másik, csupán kíváncsi vagyok, hogy ki melyiket szereti jobban, és ezt mivel indokolja!
De figyeltem :)
Ez látszik :)
Ezt értem én :)
"Ha ott voltál a miskolci opera rock shown vagy a kongresszusi központ beli klasszikus koncerten, akkor hallhattad volna az általad hiányolt gitárjátékot. Mondjuk ebből a szempontból Alapi itthon messze kiemelkedik."
Ha így közelítjük meg a dolgot, akkor e téren Angus Young is kiemelkedik a gitárosok közül :)
Alapi igencsak visszataszítóan nagyképű. És ezt úgy mondom, hogy zenéltem is együtt vele.
A kérdés, Alapi, hogy jön most ide, Angus meg aztán végképp a témába vág. :D :D
Nem tudom ki az a VV Csaba, nem szoktam ilyen szennyeket nézni. Egyébként nem árulom el, hogy ki vagyok. :-)
Ez az oldal pont arról szól, hogy névtelenül felteheti mindenki a kérdéseit, és ez így szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!