Hogy tudnék zongorázni tanulni?
Szóval... meg szeretnék tanulni zongorázni, de a szüleim azt mondják, hogy "rövidek az ujjaim " A nagyanyám azt mondja, hogy attól még zongorázhatok. Szerintem a szüleim csak csórók. Eddig sem engedtek semmilyen fizetős különórát. Vagyis engedtek; 2. A 11 év alatt 2-őt. Igaz, most sok van 10 tesim B héten. ( 3 sima tesi, 3 gyógytesi,2 kung-fu és másfél óra ping-pong. Azt 2 órának vettem, mert 2 tanítási óra ) Mondjuk, erre fognak hivatkozni, ha újra megkérdezem őket... de nem tudom mit tegyek! Találtam 1 jó tanárt, aki nagyon közel van, ( Szélkálmántér ) de egy óra kicsit drága. Vagyis nem drága, csak a szüleim szemében. És... most nem tudom mit tehetnék. Már rég óta meg szeretnék tanulni... nem is azért, mert szépen szól, hanem azért, mert én eleve művészlélek vagyok, és így tudom igazán kifejezni magamat.
11/L
Nem akarlak lehurrogni, de honnan tudod, hogy a zongorázással tudod kifejezni magad, ha még életedben nem zongoráztál?
Amúgy meg ha szépen megbeszéled a szüleiddel és elmagyarázod nekik, hogy neked ez fontos, akkor biztos megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!