20 évesen meg lehet tanulni zongorázni, úgy, hogy csak 9 ujjam funkcionál?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 16:16
1/12 anonim válasza:
Hát, bizonyos szintig, elég kitartással meg türelemmel... De profin nem hiszem.
2/12 anonim válasza:
Hallgasd meg.Nem sértésnek szánom. Az én ujjaim rövidej sajnos, de...
4/12 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten meg lehet... sok sikert! :)
5/12 anonim válasza:
Minden lehetséges. :)
Ha nagyon akarod, és tényleg küzdesz érte, akkor simán meglehet tanulni olyan kb közepes szinten.
Sok sikert :)
6/12 A kérdező kommentje:
Hát kösz a válaszokat. Nem rövidek az ujjaim. Csak a bal kezemen eltört a kisujjam és az nem mozog túlságosan és eléggé fáj, úgyhogy nem hiszem, hogy azt tudnám zongorázásra használni.
2011. dec. 3. 14:35
7/12 anonim válasza:
Ez a kisujjas dolg örökre így marad? Mert ha csak még nem gyógyult meg, akkor várd meg, míg jó lesz, és utána kezdd el. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Igen. Ez sajnos így marad.
2011. dec. 5. 11:23
9/12 Jadwiga válasza:
Elég gáz, hogy fáj a törött ujjad! Tutira lehetne tenni valamit érte, mert ez így NEM NORMÁLIS. Nekem is eltört a jobb kezem gyűrűsujja, és utána nekem is fájt. Érdekes módon kosarazás közben egyszer utána kibicsaklott, és csak akkor jött rendbe! Kérdezz meg valami dokit, hogy mit mond erről a fájdalomról, és utána tornával biztos, hogy helyrehozható az ujj, és akkor szerintem is simán zongorázhatsz!!!
10/12 anonim válasza:
Megtudnál tanulni, de Jazz-t nem tudnál játszani, és klasszikus zenéhez sem árt 10 ujj... mindenesetre próbáld meg, valószínű, hogy menne, de 20 évesen már nehezen tanulnak az emberek hangszeren, mert az ujjuk nem úgy fejlődött gyerek koruktól... Nekem van egy iker tesóm, és mindenünk ugyan olyan, kivéve az kézfejünket, mert én gyerek korom óta zongorázom (jazz zonorista vagyok) ő pedig cimbalmozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!