3/9 anonim válasza:
talán elsőnek is.... milyen gitár ez?
milyen fából van?
milyen hangszedő van benne?
mennyibe kerül?..
elég fontos szempontok.. :D
4/9 anonim válasza:
Elég szép kis les paul de tényleg számít az anyaga hangszedők stb így ránézésre nem tűnik rossznak ja megy tényleg mien márka?
5/9 A kérdező kommentje:
nem tudom.nem tudok róla semmit
2012. febr. 16. 14:22
6/9 A kérdező kommentje:
40e ft
2012. febr. 16. 14:22
7/9 anonim válasza:
ez jó gitár legalábbis sztem játszottam már pontosan ilyen gitáron és jó(bár én nem tom megállapítani ezeket a felsorolt szempontokat) :D
8/9 anonim válasza:
Attól, hogy szép még lehet nem ér annyit, nekem is volt szép basszusgitárom (invasion), de kb csak gyújtósnak lett volna jó, annak se mert annyira rossz fából volt, hogy még égni se égett volna.
9/9 anonim válasza:
nekem ez is elég furának tűnik
lehet nem a legjobb megközelítés, de egyik általam ismert értelmesnek mondható márka logóját sem látom rajta. ha 40ezer használtan, akkor egy epiphone-ra vagy egy vintage-re tippelnék, de ez nem az
amúgy szerintem látszik is rajta, hogy olcsó copy
nem egy túl finom gitárnak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!