Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti melyik számokat hiányoltáto...

Ti melyik számokat hiányoltátok a novemberi Rammstein koncertről?

Figyelt kérdés

Én személy szerint a Benzin-t.

Ami még jó lett volna: Reise, Reise; Rosenrot; Ich tu dir weh; Rammlied

2012. febr. 1. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:
basszus ez nekem is fáj de nagyon X'D
2012. febr. 5. 23:15
 62/82 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=8sQ2jdRZ6WM&feature=related ez a videó mindent elmond Paul-ról... xD
2012. febr. 5. 23:24
 63/82 anonim ***** válasza:
Szerintetek lesz idén valami új lemez vagy valami? Tavaly tavasszal is igért Ollie egy Live albumot, ami két amerikai koncertet tartalmazott volna, de ez egyenlőre nem jelent meg.
2012. febr. 6. 20:15
 64/82 A kérdező kommentje:

az is lehet hogy a MiG amerikai koncertjeiről készül majd

bár mikroszkopikusan kicsi az esélye főleg hogy a MiG album után MiG Live is lenne

bár sok pénzt hozna a konyhára

2012. febr. 6. 20:34
 65/82 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam hogy a Lifad-ról van szó...de hogy miért nem jelent meg azt nem tudom, de azt hiszem a New York-i koncertet meg egy másik Amerikai koncertet vettek fel.

/bár tudnám hanyadik voltam... :D/

2012. febr. 11. 01:34
 66/82 anonim ***** válasza:

a LIFADról nem lenne rossz egy Live album bár én személy szerint a legjobban a Mutternek örülnék (Mein Herz brennt, Zwitter, Rein,raus, Adios *_*)

vagy a MiG ;)

2012. febr. 11. 11:56
 67/82 anonim ***** válasza:
Én egy olyannak örülnék, amin rajta lenne egy LIFAD és egy MiG koncert. Szerintem ezek a show-k a legjobbak. (Pl egy Waidmanns Heil-t, nagyon szívesen megnézném DVD-n.) De mondjuk az összes dalt erről a 2 turnéról.
2012. febr. 11. 13:14
 68/82 anonim ***** válasza:

MiG-ről tényleg jó lenne egy Live album és DVD ;)

mindent előadtak amit 16 év alatt kitaláltak (Feuer frei! maszkok, Mein Teil üst, Haifisch csónak, óriás turbina, Bück dich dildo, Pussy hímvessző *_*)

komolyan zsenik ezek a srácok :D

2012. febr. 11. 22:11
 69/82 anonim ***** válasza:

"Szerintetek lesz idén valami új lemez vagy valami?"

Visszatérve erre a kérdésre, idén kifog jönni egy kislemez, talán a Mein Herz Brennt aminek decemberben forgatták a klipjét...

2012. febr. 15. 17:37
 70/82 anonim ***** válasza:
Ja. És elvileg Sven Helberg fog zongorázni az egyik dalon. A Hivatalos facebook oldalán írta.
2012. febr. 15. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!