Ha feloszlik a Rammstein, más is sajnálná? Én igen.
Kedvenc együttesem és nagyon nem akarom hogy vége legyen
Novemberi koncerten is voltam
ಠ_ಠ egyszerűen nem hagyhatják abba, ha megteszik elmegyek Németországba és levadászom őket
csak még egy album és még egy turné magyarországi koncerttel és utána csinálhatnak amit szeretnének
csak még egy új album, új dalokkal és egy turné aminek lesz koncertje itt Magyarországon
ha kell látványelemeket tervezek nekik (így is van már néhány ötletem amivel sztem fel lehetne dobni még jobban néhány számot)
komolyan rajongói leveleket fogok nekik írni és ellopom a halotti maszkjaikat ಠ_ಠ
bocsika most kicsit elborultnak tűnhetek de már kicsit fáradt vagyok és egész délután Rammstein-t hallgattam aztán meg olvastam a negatív véleményeket hogy már biztos vége és ez lett a végeredmény ಠ_ಠ
Sajna valószínű.
Amúgy elég sokat hallgatok én is azért fáj a szívem, de hát na...
Hart mi tartsunk össze
am ők személyesen nem mondták hogy feloszlanak és Paul állítólag megerősítette hogy még maradnak
de hát ez az egész annyira vége szagú és mindenki erről beszél
wtf??
mért változott meg a kérdésem?...
na mind1
szal most eléggé parázok hogy ennyi és vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!