Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha feloszlik a Rammstein, más...

Ha feloszlik a Rammstein, más is sajnálná? Én igen.

Figyelt kérdés
ಠ_ಠ Vélemény?

2012. jan. 12. 22:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Am én is sajnálnám!
2012. jan. 12. 22:02
 2/26 A kérdező kommentje:

Kedvenc együttesem és nagyon nem akarom hogy vége legyen

Novemberi koncerten is voltam

ಠ_ಠ egyszerűen nem hagyhatják abba, ha megteszik elmegyek Németországba és levadászom őket

csak még egy album és még egy turné magyarországi koncerttel és utána csinálhatnak amit szeretnének

csak még egy új album, új dalokkal és egy turné aminek lesz koncertje itt Magyarországon

2012. jan. 12. 22:05
 3/26 A kérdező kommentje:

ha kell látványelemeket tervezek nekik (így is van már néhány ötletem amivel sztem fel lehetne dobni még jobban néhány számot)

komolyan rajongói leveleket fogok nekik írni és ellopom a halotti maszkjaikat ಠ_ಠ

bocsika most kicsit elborultnak tűnhetek de már kicsit fáradt vagyok és egész délután Rammstein-t hallgattam aztán meg olvastam a negatív véleményeket hogy már biztos vége és ez lett a végeredmény ಠ_ಠ

2012. jan. 12. 22:07
 4/26 anonim ***** válasza:
Tut mir sehr leid... Valószínűleg fel fog.
2012. jan. 12. 22:08
 5/26 A kérdező kommentje:
ಠ_ಠ Akkor belül már is zokogok
2012. jan. 12. 22:09
 6/26 anonim ***** válasza:

Sajna valószínű.

Amúgy elég sokat hallgatok én is azért fáj a szívem, de hát na...

2012. jan. 12. 22:10
 7/26 anonim ***** válasza:
Megbocsáss, de én le vagyok maradva. Hol írták, hogy feloszlanak? (A hivatalos oldal hallgat.) Persze szokás mondani, ha elkészítik az első "best of válogatást", akkor az már egyenes út a véghez, ha ezzel túrnéznak, akkor lehet temetni, de azért szeretném látni a hírt is hozzá.
2012. jan. 12. 22:14
 8/26 A kérdező kommentje:

Hart mi tartsunk össze

am ők személyesen nem mondták hogy feloszlanak és Paul állítólag megerősítette hogy még maradnak

de hát ez az egész annyira vége szagú és mindenki erről beszél

2012. jan. 12. 22:28
 9/26 A kérdező kommentje:

wtf??

mért változott meg a kérdésem?...

na mind1

szal most eléggé parázok hogy ennyi és vége

2012. jan. 12. 22:37
 10/26 anonim ***** válasza:
Azért mert ilyen fejet vágsz.:))
2012. jan. 12. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!