Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha feloszlik a Rammstein, más...

Ha feloszlik a Rammstein, más is sajnálná? Én igen.

Figyelt kérdés
ಠ_ಠ Vélemény?

2012. jan. 12. 22:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

wtf?! hol maradt a válaszom első része o.O?!

"csak maradnak még pár évet, legalábbis nagyon remélem"

(bocsi előző voltam)

2012. jan. 26. 17:33
 22/26 A kérdező kommentje:

semmi gond előző :)

velem is volt már ilyen elég hülyén jött ki a válaszom :/

am én is nagyon remélem hogy még maradnak pár évet:D

2012. jan. 26. 17:58
 23/26 anonim ***** válasza:
Meg tudlak nyugtatni: Kruspe azt nyilatkozta az ich tu dir weh makin ofjában, hogy szeretnének még 200 show-t lenyomni. Egyenlőre kb 130nál járnak.:D
2012. febr. 1. 17:12
 24/26 A kérdező kommentje:
akkor jó megnyugodtam :)
2012. febr. 1. 21:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Mein Land makong of-ját. Ott előkerül a téma, a válasz pedig véleményem szerint megnyugtató :)
2012. márc. 20. 00:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Egy kanna benzinnel locsolnám le magam, aztán szénné égetném magamat a bánatomban ha ez így történne. Komolyra fordítva a szót, amíg jó nótákat kovácsolnak, addig faszák, de ha már kifogy a szufla belőlük, és csak unalmas hulladékot, vagy elcsépelt önismétlést hallanék tölük,akkor úgy volnék hogy hulljon a férgese. Ez persze minden általam szeretett bandával így van. Amig megy nekik, addig kellenek, ha már kiégtek, akkor ne erőltessék tovább, mert rombolnák a saját imázsukat. Rammsteint az utobbi album hallatán nem fenyegeti ez a veszély, messze a legkreatívabb cucal jöttek elő.
2012. júl. 3. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!