Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan mélyíthetnék a hangomon?

Hogyan mélyíthetnék a hangomon?

Figyelt kérdés

valamilyen módon szeretném mélyiteni a hangomat( olyan búgó hangot szeretnék mint Till hangja a Rammstein énekesének)

Barátom szerint mély a hangom de nem eléggé!

Ha valaki tud megoldást, kérem irjon!

A kábitószeren kívűl és a sebészeti beavatkozáson kívül akármit megpróbálok. Dohányzom, napi egy dobozzal szívok( piros Next, ha ez számít)

Vagy ha valaki tud megfelelő cigarettamárkát, vagy valamilyen más megoldást, az irja le!

A válaszokat előre köszönöm!

2012. jan. 16. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha azért cigizel hogy mélyebb hangod legyen akkor elkezdek röhögni.
2012. jan. 16. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem azert kezdtem cigizni, mar régota dohányzom ugy harom éve
2012. jan. 16. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a...szűzanya, behaltam ezen a kérdésen. Mi az ördögnek neked olyan hang, mint Tillnek? Soha nem lesz olyan, még ha háromszor pofon vágod magad, akkor sem. Miért kell az embereknek más embereket majmolni?

Egyébként szerintem a cigizésnek semmi köze a mély hanghoz.

2012. jan. 18. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a cikk az éneklésről szól, de beszédre is ugyanúgy alkalmazható. Tanulj énekelni, ez segít egyedül. Én így mélyítettem rengeteget a hangomon ezzel a módszerrel (csak nekem magamtól kellett rájönnöm).

2013. júl. 7. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!